USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçeli taraftarın Putin ısrarı!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'de bir taraftar karşılaşma öncesi stat çevresinde Vladimir Putin maskesiyle görüntülendi.

Fenerbahçeli taraftarın Putin ısrarı!
08-09-2022 21:11
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| daha önce Ukrayna ekibi ile Şampiyonlar Ligi elemesinde karşılaşmış ve tribünün bir kısmından yapılan "Putin" tezahüratı sonrası Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza gelmişti.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesinde stat çevresinde bir taraftarın kameralara yansıyan görüntüsü dikkat çekti.

STATTA PUTİN TEZAHÜRATI YAPILMIŞTI

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda oynanan Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe taraftarının küçük bir bölümü, Vladimir Putin tezahüratı yapmıştı. UEFA bu olay hakkında soruşturma başlatırken, sarı-lacivertlilere ertelemeli ceza vermişti.

TARAFTARIN MASKESİ DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa Ligi'nde de aynı gruba düşen Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'in karşı karşıya geleceği maç öncesi ilginç bir fotoğraf sosyal medyada dikkat çekti. Putin maskesi takan bir taraftar stat çevresinde görüldü.

 

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu