USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçeli Tadic'den Attila Szalai itirafı!

Tüm Spor - Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. Tadic, Attila Szalai ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçeli Tadic'den Attila Szalai itirafı!
07-09-2023 00:48
Google News

Fenerbahçe'de ÖZETİ| sezona iyi bir başlangıç yapan ve milli takım kampında olan Dusan Tadic, ülkesi Sırbistan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Macaristan ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Dusan Tadic, Macaristan forması giyen eski Fenerbahçeli Attila Szalai ile ilgili de görüşlerini paylaştı.

"Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm"

Sırp yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Attila Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm ama Hoffenheim'a transfer olarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. O Bundesliga'da kendini geliştirmeye devam edecek ve bu Macaristan Milli Takımı için de fayda sağlayacak."

"Amacımız şampiyonaya katılmak"

Her zaman kazanmak istediklerinden bahseden Tadic, "Her zaman kazanmak için oynuyoruz. Bunu bazen başarabiliyoruz ama bazen olmayabiliyor. Amacımız Avrupa şampiyonasına katılmak. Bunu gerçekten istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Havaalanına Neden Erken Gidilir? Gerçekten Gerek Var mı?
Havaalanına Neden Erken Gidilir? Gerçekten Gerek Var mı?

Uçuşumuza birkaç gün kala telefonumuza mesaj gelir ve genellikle; yurt dışı uçuşlarda 3 saat önce, yurt içi uçuşlarda 1 veya 2 saat önce orada olmamız istenir. Bu kadar erken gitmeye gerek var mı gerçekten?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu