USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den sert tepki! "Türk futboluna ihanettir"

Tüm Spor - Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Pendikspor maçının ardından "Bu tür performans gösteren bir hakemin Süper Lig'de olması Türk futboluna ihanettir." dedi.

Fenerbahçe'den sert tepki!
10-03-2024 23:33
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor’u konuk etti. Mücadele Fenerbahçe'nin 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu. 

Selahattin Baki açıklamasında, "Hakem hiç iyi niyetli başlamadı. Herkesin malumu. 70 dakika boyunca Pendikspor'un sahada futbol demeye bin şahidin gerekeceği, ne olduğu belli olmayan bir oyunla türlü türlü gerginliklerine ve provakasyonlarına izin verdi. Bu tür performans gösteren bir hakemin Süper Lig'de olması Türk futboluna ihanettir. Bugünü de yüksek karakter ve hırsla atlattık. Bakalım Trabzonspor maçında şapkadan nasıl bir tavşan çıkaracak PFDK? Takımdan desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Ali Koç Çarşamba günü açıklamalar yapacak. Bunu Türk sporunu takip eden herkesin dikkatle takip etmesini öneriyorum. "Bize karşı koalisyon var" diyenlerin aslında koalisyonun içinde oldukları bugün ortaya çıktı." dedi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) Geliyor
Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) Geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, trenler için geliştirilen Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, yeni teknolojinin yıl sonuna doğru kullanıma sunulacağını söyledi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu