USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de Ankaragücü mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Pazartesi günü saat 20.00’da MKE Ankaragücü'ne misafir olacak Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe'de Ankaragücü mesaisi başladı
14-10-2022 22:45
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig’in 10. haftasında 17 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da Eryaman Stadı'nda  Ankaragücü'ne konuk olacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. AEK Larnaca maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken; diğer futbolcular ise sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Öte yandan Joshua King ve Willian Arao özel programlar eşliğinde çalışmalarını sürdürürken; Mert Hakan Yandaş, Luan Peres ve Miha Zajc günü tedavi programlarıyla tamamladı.

Sarı-lacivertliler, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Spor Ayakkabılardaki Ekstra Bağ Deliği Ne İşe Yarıyor?
Spor Ayakkabılardaki Ekstra Bağ Deliği Ne İşe Yarıyor?

Bağcıklı spor ayakkabıların üst kenarlarında iki tane delik olduğunu mutlaka görmüşsünüzdür. Bu delikler, istisnasız her spor ayakkabıda oluyor. Çünkü çok mantıklı bir işlevi var!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu