USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: 'Ona güvenim sonsuz'

Süper Lig'in teknik direktörü Jorge Jesus, Gaziantep FK karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Jesus, yeni transfer Samet Akaydin hakkında, Samet Türkiye futbolunu, ligini bilen bir oyuncu. Ona güvenim sonsuz ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: 'Ona güvenim sonsuz'
15-01-2023 19:03
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gaziantep FK karşılaşması öncesi görüşlerini aktardı.

Jesus, "Zor bir maç olacak. İyi fikirleri olan, iyi oyuncuları olan bir takıma karşı oynayacağız. Zorlukların üstesinden gelmek için en iyi şekilde hazırlandık. Umarım çalıştığımız şeyleri sahaya yansıtabiliriz. Bugün en önemli şey sahadan 3 puanla ayrılmak" dedi.

Jorge Jesus

"ONLARIN FORVETLERİNİ İYİ TANIYOR"

Portekizli teknik direktör sözlerine, "Dünya Kupası için arada çok iyi hazırlandık. Gerçekten çok iyi çalıştık. Dünya Kupası için verilen aradan sonra, geçen hafta oynadığımız en önemli maçı kaybettik. Ama takımın performansını değerlendirirken sadece bu maça bakmıyorum. 20 küsür maça bakıyorum" diye devam etti.

Samet Akaydin

Jesus, Samet Akaydin'ın ilk 11'de olmasını ise, "Samet Türkiye futbolunu, ligini bilen bir oyuncu. Bugünkü rakibe karşı daha önce oynadı. Onların forvetlerini iyi tanıyor. Ona güvenim sonsuz. Biraz daha farklı özellikleri vardı. İyi bir maç çıkartacağına inanıyorum" diye değerlendirdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ay'a Alerjisi Olan Astronotun Trajikomik Olayı
Ay'a Alerjisi Olan Astronotun Trajikomik Olayı

Harrison Schmitt isimli astronotun yaşadığı olayın daha önce eşi benzeri görülmemişti. Ay’a ayak basan bilim insanının, Ay tozuna alerjisi vardı! Peki tam olarak nasıl olmuştu bu?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu