USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin yıldızlarından galibiyet yorumu!

Tüm Spor - UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Fenerbahçe, Union SG'yi 2-1 yendi. Fenerbahçeli futbolculardan Çağlar Söyüncü ve Jayden Oosterwolde galibiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldızlarından galibiyet yorumu!
26-09-2024 22:47
Google News

Fenerbahçe, ÖZETİ| UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Union SG'yi Çağlar Söyüncü'nün 27. dakikada, Burgess'in 82. dakikada kendi kalesine attığı golle 2-0 yendi. Sarı lacivertliler, Avrupa kupalarına 3 puanla başladı.

Fenerbahçe'de 1-0'lık galibiyetin ardından futbolcular, TRT Spor'a açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Çağlar Söyüncü, "Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkürler. Zorlu bir hafta sonu yaşatmıştık. Onlara moral vermek istedik, başardığımız için mutluyuz. Onları biraz olsun sevindirdik. Biz hiç yalnız bırakmıyorlar. Bize düşen görev onları hep mutlu etmek. Takım yendiyse hepimiz iyiyiz, yenildiyse kötüyüzdür. Herkese çok teşekkürler. Yendiğimiz için çok mutluyum. Golü sevgili eşime armağan ediyorum. Ona söz vermiştim gol atarsam ona armağan edeceğim diye." dedi.

Sarı lacivertlilerin Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde ise, "Bizler açısından galip gelmek çok önemliydi. Avrupa'ya iyi başlamak kritikti. Son maçta kötü bir sonuç vardı. Bugün yeniden özgüven kazanma ve taraftarlara burada olduğumuzu gösterme günüydü. Bunu başardığımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu
Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu

Meta Quest 3'e yüzde 23'lük kalıcı indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro ise artık üretilmeyecek. İşte detaylar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu