USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Livakovic'ten vazgeçmiyor

Tüm Spor - Fenerbahçe, transfer döneminde öncelik verdiği isimlerden Livakovic için kulübü Dinamo Zagreb ile yeni bir görüşme yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Livakovic'ten vazgeçmiyor
11-06-2023 15:38
Google News

Yeni ÖZETİ| sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, daha önce gündemine aldığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic için yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.

Özellikle 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması ile gösterdiği performansla adından söz ettiren kaleciyle ilgili sıcak saatler yaşanıyor.

VİLLARREAL İKNA EDEMEDİ

Hırvat eldiveni kadrosuna katmak isteyen LaLiga ekibi Villarreal, oyuncunun kulübü Dinamo Zagreb'i 7 milyon euro'ya ikna edemeyince masadan kalktı. Bunun üzerine Sarı-lacivertlilerin, Livakovic için önümüzdeki hafta yeni bir görüşme talep ettiği öğrenildi. 

Daha önce Hırvat file bekçisinin menajeri İstanbul'da Fenerbahçe ile görüşme yapmıştı. 28 yaşındaki kalecinin talepleri konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan yönetimin Dinamo Zagreb'le sıkı bir pazarlığa girişmesi bekleniyor.

Livakovic bu sezon Dinamo Zagreb'le 49 maça çıktı. 28 yaşındaki file bekçisi 49 gol yerken, 13 kez kalesini gole kapattı. Hırvat kalecinin Dinamo Zagreb'le 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi

Apple, HomePod için yayımladığı beta güncellemesini kısa sürede geri çekme kararı aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu