USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe, İspanyol polisleri şikayet ediyor

Tüm Spor - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla karşılaşmasında polis müdahalesine maruz kalan taraftarları için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Fenerbahçe, İspanyol polisleri şikayet ediyor
10-03-2023 18:58
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu.

Maç sırasında deplasman tribününde yer alan Fenerbahçe taraftarına yapılan polis müdahalesi büyük tepki çekerken, sarı-lacivertli kulüpten taraftarları için açıklama geldi. 

"Tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

Fenerbahçe'nin açıklamasında; "Futbol A Takımımızın dün Sevilla ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçını izlemek için İspanya’nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda bulunan taraftarlarımıza İspanyol polislerin kabul edilemez tutum ve olumsuz yaklaşımlarını takip ettik. Öncelikle bu süreçte sebepsiz şekilde saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Taraftarlarımıza geçmiş olsun

https://t.co/5lJMZjSrdh pic.twitter.com/QSnPOk0SDs

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) March 10, 2023


"Resmi şikayet için gerekli adımlar atıldı"

Kulüpten yapılan açıklamanın devamında; "Sürecin ilk anından itibaren konuyu takip eden, yaşananlara hassasiyetle yaklaşan Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği ile de görüşen Kulübümüz; ilgili yerlere resmi şikayet dilekçelerinin gönderilmesi için gerekli adımları atmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konuyu Madrid Büyükelçiliğimiz üzerinden takipte olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsanların Çoğu Neden Sağ Elini Kullanıyor?
İnsanların Çoğu Neden Sağ Elini Kullanıyor?

Dünya çapında büyük bir çoğunluğu oluşturan kişiler, sağ ellerini kullanan kişilerdir. Bu oranın neredeyse %10’unu ise solaklar oluşturuyor. Peki bu durum ne zamandan beri böyle?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu