USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim?

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçının hakemini merak eden birçok futbolsever, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Sorusunu internet üzerinde araştırıyor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim? So

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim?
06-01-2023 14:03
Google News

Fenerbahçe- ÖZETİ| Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Sorusu, Fenerbahçe- Galatasaray derbisine ilişkin en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu nedenle Fenerbahçe- Galatasaray maçının hakemi kim? Sorusu internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Fenerbahçe- Galatasaray derbisini yönetecek olan hakemin kim olduğuna dair araştırmalar devam ederken, hakemin kim olacağı netlik kazandı. Peki, Fenerbahçe- Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Fenerbahçe- Galatasaray maçının hakemi kim?

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİ HANGİ HAKEM YÖNETECEK? Bu mücadelelerde düdük çalacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla duyuruldu. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek.

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bu hafta sonu oynanacak. 8 Ocak Pazar günü oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ NEREDE OYNANACAK? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak.

TFF'nin yayınladığı VAR kayıtlarının ardından hakemler ile alakalı aldığı yaptırım kararını doğru buluyor musunuz?

— Haberler.com (@Haberler) January 3, 2023

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü - emir.ceran@haberler.com Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HONOR Magic 7’nin Göz Sağlığını Koruyan Özellikleri Açıklandı
HONOR Magic 7’nin Göz Sağlığını Koruyan Özellikleri Açıklandı

HONOR Magic 7, yapay zekâ ile göz sağlığını korumaya yönelik özellikleri duyuruldu. Özellikle okuma aktivitelerinde büyük kolaylık sağlayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu