USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası!

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat için Fiorentina'ya 1 yıl kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonlu resmi teklif verdiklerini açıkladı.

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası!
29-08-2024 00:32
Google News
Fenerbahçe ÖZETİ| Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat için Fiorentina'ya 1 yıl kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonlu resmi teklif verdiklerini açıkladı.Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan Faslı orta saha Sofyan Amrabat için sarı lacivertli ekipten flaş bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, 28 yaşındaki Faslı oyuncu için İtalyan ekibi Fiorentina'ya resmi teklif yaptıklarını belirtti ve "1 yıl kiralık, sezon sonu satın alma opsiyonlu 15 milyon euro'dan daha düşük bir teklif yaptık" ifadesini kullandı.

Atletico Madrid de istiyor

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat transferinde güçlü bir rakip çıktı. İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'in Faslı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Piyasa değeri 22 milyon €

Ön libero pozisyonunda oynayan 1.85 boyundaki Amrabat'ın TransferMarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Amrabat'ın Fiorentina ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?

Hepimiz ertelemenin büyüsüne kapılmışızdır, değil mi? Yapmamız gereken işleri, bir türlü başlayamadığımız projeleri veya bir telefon görüşmesini ertelemek âdeta hayatın bir parçası gibi. Peki, neden bu kadar sık bir şeyleri erteliyoruz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu