USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe-Beşiktaş FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı ertelendi

Kadın Basketbol'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle yarına ertelendi.

Fenerbahçe-Beşiktaş FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı ertelendi
02-10-2024 21:37
Google News
Kadın ÖZETİ| Basketbol'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle yarına ertelendi.Abone ol

Basketbolda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde olay çıktı.

Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan karşılaşma, seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmasının ardından 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra durduruldu.

Müsabakaya ara verilmesi sonrasında da oyuncular ve hakemler soyunma odasına gitti. Emniyet güçleri yabancı maddelerin atıldığı basın tribünü önünde önlem aldı.

MAÇ ERTELENDİ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde çıkan olaylar sonrası salon boşaltıldı. Sonrasında alınan kararla mücadele 3 Ekim günü oynanmak üzere ertelendi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kuyruklu Yıldız C/2023 A3, Dünya’ya Yaklaşıyor!
Kuyruklu Yıldız C/2023 A3, Dünya’ya Yaklaşıyor!

En son Neandertallerin yaşadığı dönemde Dünya'nın yakınından geçen C/2023 adlı gök cismi, binlerce yıl sonra Dünya'ya en yakın geçişini yapacak. Dünya'ya gözlemlenebilecek kadar yaklaşan C/2023 gökyüzünde daha da parlak şekilde görülebilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu