USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi kadrosunu güncelledi! 5 futbolcu Slovacko maçında yok

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçında Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kadro güncellendi. Sarı-lacivertlilerin kadrosundan 5 futbolcu çıkarılırken, 4 yeni oyuncu dahil edildi.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi kadrosunu güncelledi! 5 futbolcu Slovacko maçında yok
01-08-2022 15:07
Google News

Dinamo ÖZETİ| Kiev'e yenilerek yoluna Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe, yoluna Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek. Bu turda Slovacko ile karşılaşacak sarı-lacivertliler kadroda güncellemeye gitti.

5 FUTBOLCU KADRODAN ÇIKARILDI

Sarı-lacivertlilerin, UEFA'ya bildirdiği kadroda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro'nun yanı sıra Marcel Tisserand ile Dimitris Pelkas çıkarıldı.

YENİ TRANSFERLER KADROYA DAHİL EDİLDİ

Fenerbahçe'de Mauricio Lemos, Mergim Berisha'nın yanı sıra iki yeni transfer Luan Peres ve Gustavo Henrique kadroya dahil edildi. Öte yandan kadroda düşünülmeyen Steven Caulker, Max Meyer ve Mbwana Samatta'nın yanı sıra sakat olan Nazım Sangare ve kiralanması gündemde olan Tiago Çukur da kadroda yer almadı.

Haberler.com - Spor Fenerbahçe Spor Haberler www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) Geliyor
Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) Geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, trenler için geliştirilen Otomatik Tren Muayene İstasyonları (OTMİ) ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, yeni teknolojinin yıl sonuna doğru kullanıma sunulacağını söyledi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu