USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan cinayet zanlısı Meksika'da yakalandı

FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan ve başına 1 milyon dolar ödül koyulan cinayet zanlısı Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez'in Meksika'da yakalandığı bildirildi.

FBI'ın en çok arananlar listesinde yer alan cinayet zanlısı Meksika'da yakalandı
09-01-2023 17:51
Google News

FBI'ın ÖZETİ| en çok arananlar listesinde yer alan ve bir cinayet planına karıştığı iddiasıyla aranan Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez'in Meksika'da yakalandığı bildirildi.

Meksikalı savcıların bildirdiğine göre, Villarreal-Hernandez, Mexico City'de tutuklandı.

Univision Dallas-Forth Worth, Villarreal-Hernandez'in Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) ve Meksika'daki diğer kolluk kuvvetlerinin de dahil olduğu bir operasyonla gözaltına alındığını duyurdu.

"El Gato" olarak da bilinen Villarreal-Hernandez, ABD federal makamlarına göre Mayıs 2013'te 43 yaşındaki Teksaslı bir adamın öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla aranıyordu.

FBI'a göre, Villarreal-Hernandez'in Meksika'daki Beltran Leyva uyuşturucu izleme çetesinde liderlik pozisyonunda olduğu iddia ediliyor. FBI, Villarreal-Hernandez'in yakalanmasını sağlayacak bilgi için başına 1 milyon dolar ödül teklif ediyordu.

NBC 5 DFW'ye göre Villarreal-Hernandez, eşiyle alışveriş yaparken vurularak öldürülen avukat Juan Jesus Guerrero Chapa'nın öldürülmesine imza attığından şüphelenilmesinin ardından Fort Worth'ta federal suçlamalarla itham edildi.

FBI, Villarreal-Hernandez'in kurbanı öldürmek istemesine "kişisel bir kinin yol açtığını" savundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu