USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim'in yeni rotası hakkında sürpriz iddia

Tüm Spor - Geçtiğimiz sezon Yunanistan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in geleceği belirsizliğini koruyor. Azerbaycan basınından Terim'in geleceğiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fatih Terim'in yeni rotası hakkında sürpriz iddia
02-10-2024 13:48
Google News

Türk ÖZETİ| futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in geleceği belirsizliğini koruyor. Aktif olarak takım çalıştırmayan deneyimli teknik adam, geçen sezon Yunanistan'ın köklü kulübü Panathinaikos'u çalıştırmıştı. Terim'in geleceği hakkında Azerbaycan'dan yeni bir iddia ortaya atıldı. 

GELECEK DURAĞI NEFTÇİ BAKÜ OLACAK

Sportinfo'nun iddiasına göre; Fatih Terim, Azerbaycan'da bir takım çalıştırmak istiyor. Habere göre, Terim'in bir sonraki durağı Neftçi Bakü olacak. Azerbaycan'da Terim'in maaşını karşılayabilecek tek takımın Neftçi Bakü olduğu öne sürüldü.

16 KEZ ZAFERE ULAŞTI

Kariyerinde 8 tane Süper Lig şampiyonluğu olan Fatih Terim, UEFA Kupası dahil olmak üzere toplam 16 kez kupa sevinci yaşadı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'de Gökkuşağı Oluşturan Bu Kamyonların Asıl Amacı Ne?
Çin'de Gökkuşağı Oluşturan Bu Kamyonların Asıl Amacı Ne?

Sosyal medyada yayılan Çin’deki bu kamyonlar arkasında bıraktığı gökkuşağı ile büyüleyici sahneler yaratıyor. Peki arkasındaki asıl amaç ne?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu