USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih’te korkunç ölüm! 9 başıboş sokak köpeği bir genci parçaladı

Son dakika haberi... İstanbul'un Fatih ilçesinde başıboş sokak köpeği terörü yaşandı. Silivrikapı Mahallesi'ndeki boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 35 yaşındaki Ayhan Özçelik isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Fatih’te korkunç ölüm! 9 başıboş sokak köpeği bir genci parçaladı
19-08-2024 22:12
Google News

Türkiye'nin ÖZETİ| gündeminden çıkmayan başıboş sokak köpekleri terör estirmeye devam ediyor.

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM’de kabul edildi. Ancak başıboş köpek dehşeti bitmedi.

Sahipsiz dolaşan köpekler İstanbul Fatih’te gece yarısı Ayhan Özçelik adlı bir kişiye saldırarak ağır yaraladı.

9 KÖPEK PARÇALADI

Korkunç olay Fatih İlçesi’na bağlı Silivrikapı Mahallesi’nde bulunan İBB Buz Pisti’nin yan tarafındaki boş arazide meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre boş arazinin olduğu yerden geçen Ayhan Özçelik birden ağaçlar arasından çıkan yaklaşık 9 köpeğin saldırısına uğradı.

Başıboş köpeklerin hepsinin birden saldırdığı Özçelik, aldığı ısırık yaraları sonucu, kısa sürede yere yığıldı. Çevrede olayı görenlerin yardımına koştuğu Özçelik, köpeklerin vahşice saldırması sonucu feci şekilde yaralanarak kan kaybetmeye başladı.

HASTANEYE KALDIRILAN GENÇ KURTARILAMADI

Akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Özçelik çevrede bulunan vatandaşlar tarafından aranan 112 Acil Yardım ekiplerinin ambulansı ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak talihsiz genç, boğazı ile beraber vücudunun her yerine aldığı köpek ısırığı sonucu-,doktorların tüm çabasına karşılık yaşamını yitirdi.

Başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde yaralanarak ölen Ayhan Özçelik’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, acılı ailesi ve yakınları büyük bir şok yaşadı.

Olayla ilgili polis soruşturması başlatılırken, çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesinin sürdüğü belirtildi.

MAHALLELİ BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEĞİ ENDİŞESİ YAŞIYOR

Öte yandan Silivrikapı Mahalle sakinleri, bölgede başıboş dolaşan köpeklerin sayısının son dönemde arttığını ve bu durumun tehlikeli hale geldiğini belirterek, yetkililerden acil önlem alınmasını talep etti. Özçelik’in ölümü başıboş köpek saldırısının yaşandığı Silivrikapı Mahallesi’nde büyük bir endişe yaratırken, yetkililerin köpek saldırılarının önüne geçmek için ne gibi adımlar atacağı merak konusu oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Evdeki Çalışma Alanınızı Nasıl Düzenlemelisiniz?
Evdeki Çalışma Alanınızı Nasıl Düzenlemelisiniz?

Pandemiden sonra evden çalışmak artık daha yaygın oldu. Tabii ki getirdiği özgürlük ve esneklik avantajı da birçok kişi açısından memnuniyet sebebi çünkü üretkenliğe etkisi şüphesiz. Tüm bunlardan tam performans almak için ise çalışma alanlarınızı daha verimli hâle get

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu