USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Serkan Albayrak: Hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ama olmadı

Tüm Spor - ​Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor karşısında dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Fatih Serkan Albayrak: Hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ama olmadı
29-09-2024 22:17
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, "Bu müsabakaya gelirken, Trabzonspor'un eksiklerini ve artılarını biliyorduk. İç sahada ne kadar etkili olacaklarını, sonuca gitmeye çalışan bir takım olduklarını biliyorduk. Analizlerimiz sonucu 3. bölgeden geri dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını görmüştük. Baktığınızda geri dönüşlerde en fazla pozisyon veren takımlardan biri ama şimdiye kadar 3 gol yemiş olmaları iyi bir kaleciye sahip olmalarından dolayı. Biz savunma ağırlıklı orta saha ile başladık. Dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ancak olmadı. Erken gol yedik ve planı değiştirdik. İkinci yarıda bir çok pozisyona girdik, değerlendirebildiklerimiz oldu. Penaltıyı gole çevirmiş olsaydık puan almamız için daha vaktimiz olacaktı. İstediğimiz sonucu alamadık. Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu