USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: 'Öz güvenimiz yerine geldi'

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, Ankaragücü karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Pirlo, Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Öz güvenimizin yerine geldiğini düşünüyorum dedi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: 'Öz güvenimiz yerine geldi'
28-08-2022 00:44
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, galibiyetle öz güvenlerinin yerine geldiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pirlo, "Maça iyi başladık ve iki güzel gol bulduk. Maçı istediğimiz kontrole getirdik. Bütün hafta buna hazırlanmıştık. İki maçta yenilerek buraya geldik. Böyle durumlarda çalışmak da zor oluyor. Galibiyetten dolayı mutluyum. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Öz güvenimizin yerine geldiğini düşünüyorum. Takıma eklenecek oyuncular varsa değerlendiriyoruz. Çalışıp daha iyi seviyeye gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük, ligin 4. haftasında 3 Eylül Cumartesi günü Sivasspor'a konuk olacak.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu