USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Faiz kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası'na çifte tebrik

Merkez Bankası politika faizini yüzde 30'a çıkarma kararını tebrik eden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Ayrıca ilk dakikalarda Dövize sert müdahale yapmadıkları için de tebrik ederim... Daha çok yolumuz var." dedi.

Faiz kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası'na çifte tebrik
21-09-2023 15:47
Google News
Merkez ÖZETİ| Bankası politika faizini yüzde 30'a çıkarma kararını tebrik eden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Ayrıca ilk dakikalarda Dövize sert müdahale yapmadıkları için de tebrik ederim...Daha çok yolumuz var." dedi.Abone ol

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 30'a çıkardı.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, MB'nin faiz artışıyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

"Dövize sert müdahale yapmadıkları için de tebrik ederim"

Faiz artışını tebrik eden Demirtaş, döviz satarak piyasaya müdahale etmediği için de MB'yi tebrik etti. Demirtaş, "Merkez Bankasını kararından ötürü tebrik ederim. Bu kararların devamını dilerim. Ayrıca ilk dakikalarda Dövize sert müdahale yapmadıkları için de tebrik ederim... Daha çok yolumuz var." ifadelerine yer verdi.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?

Gökyüzünden düşen yağmur damlaları yüzünüze vurduğunda tadını aldığınız oldu mu? Muhtemelen olmadı, çünkü yağmur suyunun bilinenin aksine tuzlu bir tadı yok.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu