USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fahrettin Altun'dan, Betül Önderoğlu için taziye mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da dün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu'nun ailesine ve parti teşkilatına başsağlığı diledi.

Fahrettin Altun'dan, Betül Önderoğlu için taziye mesajı
13-10-2024 16:08
Google News
Cumhurbaşkanlığı ÖZETİ| İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da dün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu'nun ailesine ve parti teşkilatına başsağlığı diledi.Abone ol

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Elim bir trafik kazasında vefat ettiğini öğrendiğimiz AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve AK Parti teşkilatına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Chevrolet Ne Oldu da Bir Anda Türkiye’yi Terk Etti?
Chevrolet Ne Oldu da Bir Anda Türkiye’yi Terk Etti?

Dev bir otomobil markası olan Chevrolet, 2015 yılında ülkemizden sessiz sedasız ayrıldı. Peki bu ayrılığın ardında ne gibi sebepler yatıyordu? Haydi gelin, Chevrolet’nin Türkiye’den neden çekildiğini anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu