USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

EYT ne zaman yasalaşacak? AK Parti kanadından "En kötü ihtimalle" denilerek tarih verildi

Milyonlarca çalışanın uzun süredir merakla beklediği EYT düzenlemesine ilişkin AK Parti kanadı tarih verdi. Düzenlemenin Meclis'e ne zaman geleceği sorusuna yanıt veren AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Aralık içinde yapma planımız söz konusu. En kötü ihtim

EYT ne zaman yasalaşacak? AK Parti kanadından
29-11-2022 19:13
Google News

Milyonların ÖZETİ| gözü kulağı EYT düzenlemesinde... Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz. En kötü ihtimal 2023 yılı başında yasalaşmasına şahit olacağız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'liler ve sözleşmeli çalışanlarla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, düzenlemelerin Meclis'e ne zaman geleceği sorusuna yanıt vererek, "Aralık içinde yapma planımız söz konusu. Bütçe takvimi, Meclis'in çalışıp çalışmayacağına göre değerlendireceğiz. En kötü ihtimalle 2023 başında yasalaşmasına şahit olacağız" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da bugün Haber Global ekranlarında yaptığı açıklamada, EYT düzenlemesi konusunda, "O konuda çalışmaların devam ettiğini Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Dediğim gibi Meclis'in çalışma takvimi içinde aralıkta bütçe görüşülecek. Bundan sonra farklı çalışmalar mümkün. TBMM gerekli zamanlarda yoğun bir çalışma ile birçok düzenlemeyi görüşmüştür. Teorik olarak ocak ayından önce olabilir ama bu kanun teklifinin ne zaman geleceğine bağlı bir siyasi takdirdir" ifadelerini kullanmıştı.

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com - Ekonomi
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu