USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Eylül Ayında En Çok Satan Elektronik Ürünler

Eylül ayında en çok satan elektronik ürünleri listeledik. Teknoloji dünyasında öne çıkan bu ürünler, kullanıcıların en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor.

Eylül Ayında En Çok Satan Elektronik Ürünler
05-10-2024 14:53
Google News

Eylül ÖZETİ| ayında teknoloji dünyası yine harikalarla doluydu. Akıllı monitörden kablosuz kulaklıklara, oyun ekipmanlarından ev aletlerine kadar, kullanıcıların favorisi olan ve en çok satan elektronik ürünleri sizin için derledik.

"Bu içerik 04.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir."

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Eylül ayında en çok satan elektronik ürünler:

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini AdaptörApple AirPods Pro 2Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital TermometreSamsung M7 LS43DM702UUXUF 43" inç Akıllı MonitörSony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun KonsoluTP-Link Archer VX1800v Modem RouterAnker Soundcore R50i Kablosuz KulaklıkPhilips EP4446/70 4400 Serisi Tam Otomatik Espresso MakinesiKiwi KCC-4325W Koltuk ve Halı Yıkama MakinesiSamsung Galaxy Buds Fe Kablosuz KulaklıkHP Victus 15-FA0011NT Gaming Laptop

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Adaptör

Eylül ayında çok satan elektronik ürünlerin başında Spigen çift girişli USB-C adaptör karşımıza çıkıyor. 35 Watt'lık hızlı şarj özelliği olan adaptör, hızlı şarj protokollerine uygun. İki cihazı aynı anda 25W + 10W şeklinde şarj edebilirken ısı koruması sayesinde ne cihazınız ne de adaptör, ısınma problemi yaşamaz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize ekleyip satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

Apple AirPods Pro 2

Aktif gürültü engelleme, uzamsal ses, şeffaf mod ve konuşma farkındalığı özellikleri ile donatılmış olan Apple AirPods Pro 2, önceki nesile göre daha akıllı bir çip ve daha uzun süren batarya ömrü ile karşımıza çıkıyor. Adaptif ses özelliği ile duyduğunuz her şey, işitme kalitenizi büyük ölçüde artırıyor. Ayrıca kulaklığın alt uçları ile dokunmatik kontrol imkânınız bulunuyor.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü daha detaylı inceleyip Amazon üzerinden satın almak için buraya tık tık!

Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre

Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre, ortam sıcaklık ve nem değerlerini yüksek hassasiyetle ölçer. LCD ekranı sayesinde verileri kolayca takip edebilir ve kompakt tasarımıyla her yere rahatça yerleştirilebilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung M7 LS43DM702UUXUF 43" inç Akıllı Monitör

Samsung'un bu akıllı monitörü, UHD çözünürlük ve 4ms yanıt süresi ile net ve keskin görüntüler sunuyor. HDR10 desteğiyle daha geniş renk yelpazesine ve derin kontrastlara ulaşabilirsiniz. 60Hz yenileme hızıyla akıcı bir görüntü deneyimi sağlarken dahili Wi-Fi ve USB-C bağlantıları sayesinde çeşitli cihazlarla uyumludur.

Kullanıcı yorumu:

Samsung'un bu akıllı monitörüne Amazon üzerinden ulaşmak için buraya tık tık!

Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu

Eylül ayında oyunseverler, Sony PlayStation 5 ile gayet eğlenmiş gibi görünüyor. Dijital sürüm olması, kullanımını daha da kolaylaştırıyor. 

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Amazon üzerinden ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

TP-Link Archer VX1800v Modem Router

TP-Link Archer, Wi-Fi 6 desteği ile çok hızlı bir bağlantı deneyimi sunuyor. 4 Gigabit LAN portu, Dual-Band fiber destekli ve tether kurulum ile öne çıkan elektronik ürünlerin arasında.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Amazon üzerinden ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Anker Soundcore R50i Kablosuz Kulaklık

Anker Soundcore R50i kablosuz kulaklık, BassUp teknolojisi ile donatılmış. Yani daha güçlü ve derin baslı sesler üretiyor. Tek kullanım ile 10 saate kadar, şarj kutusu ile beraber 30 saate varan bir kullanım sağlıyor. IPX5 sertifikasında suya dayanıklılığının da olduğunu belirtelim.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Hepsiburada üzerinden ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Philips EP4446/70 4400 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi

Philips, tam otomatik espresso makinesi ile 12 farklı sıcak ve soğuk içecek yapmamızı sağlıyor. Dokunmatik kontrol paneli ile kolaylıkla kahve yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda barındırdığı su haznesi de kireçlenmeyi önlüyor. Bu sayede daha lezzetli kahve içebiliyorsunuz.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Hepsiburada üzerinden ulaşmak için buraya tık tık!

Kiwi KCC-4325W Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

Kanepe, koltuk, kilim ve hatta otomobil koltuklarınızı bile Kiwi Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi ile kolaylıkla yıkayabilirsiniz. 3000 mL temiz su ve 1500 mL kirli su haznesi bulunuyor. Meraklısı için güzel haber: Pencere yıkama başlığı ile beraber geliyor. Yani sadece koltuk ve halı değil, aynı zamanda pencerelerinizi de kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Hepsiburada üzerinden ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Samsung Galaxy Buds Fe Kablosuz Kulaklık

Samsung Galaxy Buds FE, Galaxy AI yani yapay zekâ ile beraber kullanabileceğiniz bir kulaklık. Samsung Galaxy telefonunuzla beraber kullanırken çeviri özelliğini açarak karşınızdaki kişinin ne dediğini anlık olarak kendi dilinizde duyabilirsiniz. Aynı zamanda konuştuğunuz dili de algılayıp karşınızdaki kişinin anlayabileceği şekilde çeviri yapar. Aktif gürültü engelleme ve toplamda 30 saate varan şarj süresi, kullanışlı bir kulaklık olmasını sağlıyor.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Hepsiburada üzerinden ulaşmak ve yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

HP Victus 15-FA0011NT Gaming Laptop

HP Victus Gaming Laptop, güçlü bir oyun deneyimi sunan 12. nesil Intel Core i5-12450H işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3050 grafik kartıyla donatılmıştır. 16 GB RAM ve 512 GB SSD ile hızlı ve akıcı bir performans sağlar. 15.6 inç FHD ekranı, 144Hz yenileme hızıyla oyunlar ve multimedya deneyimleri için pürüzsüz görseller sunar, bu da özellikle aksiyon dolu oyunlarda daha akıcı bir oynanış sağlar.

Kullanıcı yorumu:

Ürüne Hepsiburada üzerinden ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
vivo X200 Pro Mini’nin İlk Görüntüleri Çıktı
vivo X200 Pro Mini’nin İlk Görüntüleri Çıktı

vivo X200 Pro Mini’nin arka kamera modülü ve teknik özellikleri hakkında bilgiler içeren ilk görüntüler gün yüzüne çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu