USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Etli ravioli tarifi! MasterChef Etli ravioli nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yeni bölümde yarışmacılar en güzel Etli ravioli hazırlamak için yarıştı. İzleyiciler de kendi mutfaklarında Etli ravioli hazırladı. Peki, Etli ravioli nedir? Etli ravioli nasıl yapılır? Etli ravioli nedir?

Etli ravioli tarifi! MasterChef Etli ravioli nasıl yapılır?
21-11-2023 01:47
Google News

Ravoli ÖZETİ| lezzetleri sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir tarif Etli ravioli ağızda dağılan kıvamı ile özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Peki, Etli ravioli nasıl yapılır? Etli ravioli nedir? Etli ravioli nasıl yapılır, Etli ravioli yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef'te Etli ravioli yapıldı, evde klasik Etli ravioli yapıldı! İşte en güzel Etli ravioli!

ETLİ RAVİOLİ TARİFİ!
İçindekiler

Taze makarna için:300 gr 00 un3 yumurtaDoldurma için:150 gr sığır eti150 gr domuz eti50 gr parmesan50 mi beyaz şarap10 gr tereyağıYarım kereviz sapıYarım beyaz soğanYarım havuç2 adet defne yaprağı1 yumurta sarısı1 tutam tuzsızma zeytinyağıAletler1 sayfa1 Dişli tekerlek1 sıkma torbası

eritin ve sotelemek için doğranmış sebzeleri ekleyin. İki defne yaprağı ekleyin ve baharatlayın. Domuz eti ve sığır eti ekleyin ve orta yüksek ateşte 5 dakika pişirin. Tuzlayın ve beyaz şarapla karıştırın . Şarabın tamamen buharlaşmasına izin verin, ardından ısıyı düşürün ve eti pişirmeyi tamamlayın. Eti ocaktan alın ve biraz soğumaya bırakın. Defne yapraklarını çıkarın ve eti blendere koyun. Eti karıştırın, ardından yumurta sarısı ve rendelenmiş parmesanla birlikte bir kaseye koyun ve tüm malzemeleri birleştirmek için karıştırın. Karışımı metal ucu olmayan , sadece makasla keserek sıkma torbasına koyun.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu