USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Esra Ezmeci'yi kızdıran itiraf! 'Kaynanamla beraber...'

Esra Ezmeci kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Takipçilerinin cinsel hayatlarına dair sorularına yanıt veren Ezmeci, bir itirafta bulunan takipçisine sert yanıt verdi.

Esra Ezmeci'yi kızdıran itiraf! 'Kaynanamla beraber...'
28-07-2024 16:07
Google News
Esra ÖZETİ| Ezmeci kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Takipçilerinin cinsel hayatlarına dair sorularına yanıt veren Ezmeci, bir itirafta bulunan takipçisine sert yanıt verdi.Abone ol

Ünlü klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Cinsel hayatlarını ve sırlarını açık açık mesaj atan takipçiler zaman zaman ağızları açık bıraktırıyor.

Ezmeci'ye mesaj atan bir kişi, ''Kaynanamla beraber ilişki yaşıyorum 2 yıldır kaynanam beni sürekli istiyor sizce bu normal mi?'' diye sordu.

İtiraf karşısında neye uğradığını şaşıran Esra Ezmeci sinirlendi. Ezmeci bu itirafı paylaşarak, ''Bence burada hiçbir şey normal değil, siz de dahil. Bir an önce bu durumu sonlandırın. Eşinize daha fazla haksızlık yapmayın. Eşinizle de evliliğinizi sonlandırmanız doğru olur" dedi.

Esra Ezmeci ayrıca takipçilerine tavsiyelerde de bulundu. "Cinselliği sevmiyorsunuz ama eşiniz çok seviyorsa ne yapmalısınız?" diyen ünlü psikolog şunları söyledi:

"Cinsellik bir ilişkide sevgi aktarımı ve özel bir paylaşımdır. Erkeklerde de kadınlarda da cinsellik sonrasında çok özel bağlayıcı ve mutluluk verici hormonlar devreye girer. O yüzden evliliğinizin yolunda gitmesi için düzenli bir cinsel hayatınız olması çok önemli. Cinselliği önemseyin ve karı koca olarak yatağa birlikte gitmeye çalışın."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu