USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer'den FIFA'ya 'One Love' tepkisi

Danimarka Milli Takımı Kaptanı Simon Kjaer, FIFA'nın 'One Love' kaptanlık pazubendini sarı kartla cezalandırmak istemesine tepki gösterdi.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer'den FIFA'ya 'One Love' tepkisi
22-11-2022 22:45
Google News

Danimarka'nın ÖZETİ| 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Tunus ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından takım kaptanı Simon Kjaer açıklamalarda bulundu.

Simon Kjaer, LGBTIQA+'ya destek vermek amacıyla takılan 'OneLove' pazubendini FIFA'nın sarı kart tehdidi sonrası takmamasının eleştirilmesi üzerine, "Bence bu kesinlikle saçma. Sarı kart görme riskini göze aldığınız bir noktaya nasıl geldiğinizi anlamıyorum. Sportif açıdan ödün veremezsiniz. Birileri 'Bu riski al' diyor. Katılmıyorum. Maçın ilk 5 dakikasında bir ikili mücadelede sarı kart görüp takımımı 10 kişi bırakırsam ne olacak? O zaman ne diyecekler! Bu riski ben göze alamam" dedi.

Danimarka'nın kaptanı, "Bana üst üste bu soruları soruyorsunuz. Sormanız gereken kurum FIFA. Bizi bir pazubent nedeniyle zor duruma düşürüyorlar. Sorun burada. Hepimiz aslında aynı fikirdeyiz" cevabını verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Elon Musk, Mars'a İnsanlı Uçuş İçin Yeni Tarihini Açıkladı
Elon Musk, Mars'a İnsanlı Uçuş İçin Yeni Tarihini Açıkladı

Daha önce insanlı Starship uçuşu için birçok kez planlarını ertelemek zorunda kalan Elon Musk, yeni bir hedef tarihi daha paylaştı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu