USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü! Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen eski İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, genel başkanlığa aday olup olmayacağı konusu kulisleri hareketlendirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Soyer, CHP lideri Özgür Özel'i de eleştirdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü! Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!
16-08-2024 09:03
Google News
Eski ÖZETİ| CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen eski İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, genel başkanlığa aday olup olmayacağı konusu kulisleri hareketlendirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Soyer, CHP lideri Özgür Özel'i de eleştirdi.Abone ol

Tunç Soyer ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Tunç Soyer, "CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak mı?" sorusunun yanıtını Ekol TV'den Eray Görgülü'ye açıkladı. 

Tunç Soyer aday olacak mı?

Tunç Soyer şunları söyledi: Benim gündemimde genel başkanlık yok. Genel Başkan olmaktan tabii ki gurur duyarım ama benim gündemimde şu anda böyle bir şey yok. Kemal Kılıçdaroğlu ile daha çok Türkiye'deki meseleleri değerlendirdik. 

Özgür Özel'e eleştiri

Ben de Kemal Bey gibi müzakere edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İktidarla müzakere değil; mücadele edilir. Dünyada müzakere ile iktidarın değiştiği görülmemişti. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dinozorlar Yok Olmasaydı Bugün Şarap İçemezdik
Dinozorlar Yok Olmasaydı Bugün Şarap İçemezdik

Dinozorların varlığı ve yok oluşu, günümüz dünyasında pek çok şeyi değiştirdi. Mesela yok olmasalardı, şu anda şarap içemezdik. Peki nasıl?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu