USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Facebook'a geri döndü

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak 2021’de paylaşımları sonucu kapatılan Facebook hesabına geri döndü.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Facebook'a geri döndü
19-03-2023 18:07
Google News

ÖZETİ| Eski ABD Başkanı Trump, 2016 yılında seçimi kazandıktan sonra çekilen bir videosunu paylaşarak “GERİ DÖNDÜM” ifadesinde bulundu.

Facebook hesabı neredeyse iki yıl sonra yeniden açılan Trump, “Sizleri beklettiğim için özür dilerim, karışık meseleler vardı” dedi.

CNN'de yer alan habere göre, Trump'ın Facebook hesabı, 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'den aday olacağını açıklamasının ardından kampanyasını yürüten şirket hesabın açılmasını istemişti. Meta, 25 Ocak'ta yaptığı açıklamada Trump'ın kurallara uyması halinde tekrar girişine izin verileceğini duyurmuştu.

Eski ABD Başkanı’nın Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube hesapları, 6 Ocak Kongre baskını öncesi destekçilerini eyleme çağıran mesajları ve seçimde usülsüzlük iddiaları sonrası kapatılmıştı. Trump’ın sosyal platformların yanlış bilgi ve şiddete teşvik uyarılarını tekrar tekrar ihlal ettiği belirtilmişti.

Twitter'ın Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından Twitter’a dönme şansı olan Trump, kendi platformu Truth Social’ı kullanmayı tercih ediyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu