USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esenyurt'ta korkunç kaza: Anne ve kızlarına otomobil çarptı

İstanbul Esenyurt'ta otomobil sürücüsü yoldan geçen anne ve iki kızına çarptı. Kız çocuklarından biri otomobil ile kamyonet arasında sıkışırken, kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta korkunç kaza: Anne ve kızlarına otomobil çarptı
30-10-2022 10:52
Google News

29 ÖZETİ| Ekim Cumartesi günü 20.00 sıralarında Akçaburgaz Mahallesi'nde; 34 LK 4198 plakalı otomobilin sürücüsü  Birgül Üçüncü yolda yürüyen anne Elif Vurgun ile kızları Rabia ve Azra Vurgun'a çarptı.

AYAKLARI KIRILDI

Çarpmanın şiddetiyle anne Vurgun ile kızı Rabia Vurgun yola savrulurken, Azra Vurgun otomobil ile kamyonet arasına sıkıştı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldıran Azra Vurgun'un ayaklarının kırıldığı, pazartesi günü ameliyat olacağı öğrenildi.

Diğer kız çocuğu ve annesinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

"İKİ ÇOCUĞA VE ANNESİNE ÇARPTI"

Yaşanan kazayı anlatan mahalle sakini Murat Aksu, "Kaza oldu araba iki çocuğa ve annesine çarptı. Annesine araba değmiş çocuklara ise çarptığını söylediler çevredekiler. Konuyla ilgili çok bilgim yok. Ambulans geldi hastaneye kaldırdılar. Durumlarının iyi olduğunu söylediler" diye konuştu.

Kaza anı bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var

Yapılan bir araştırma, Stellantis'in ABD pazarında büyük bir çöküş yaşadığını gözler önüne serdi. Şirketin 2 yıldır satılmayı bekleyen otomobilleri olduğu ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu