USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erzurum'da korkutan deprem! Kuşadası ve Adana da sallandı AFAD'dan açıklama...

ERZURUM'da deprem oldu. AFAD, depremin şiddetinin 4.6 olduğunu duyurdu. Bu sabah da önce Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4.2, hemen ardandan 5 dakika sonra da Adana'da 4 şiddetinde deprem olmuştu.

Erzurum'da korkutan deprem! Kuşadası ve Adana da sallandı AFAD'dan açıklama...
11-06-2023 11:02
Google News
ERZURUM'da ÖZETİ| deprem oldu. AFAD, depremin şiddetinin 4.6 olduğunu duyurdu. Bu sabah da önce Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4.2, hemen ardandan 5 dakika sonra da Adana'da 4 şiddetinde deprem olmuştu.Abone ol

Erzurum'da korkutan deprem. AFAD'ın son dakika verilerine göre Erzurum'un Aziziye ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Türkiye saati ile 10.41'de yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Adana güne depremle başladı

AFAD bu sabah saat 07.42'de Kuşadası Körfezi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurmuştu. Kuşadası'nın yaklaşık 10 kilometre açığındaki depremin, deniz yüzeyinden 7,52 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Adana'da da deprem oldu

AFAD Başkanlığının sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Adana'nın Saimbeyli ilçesi olan 4 büyüklüğündeki sarsıntının 4,85 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?

Zeytinyağı şişesi deyince alırken dikkat etmeniz de düşününce aklınıza koyu renkli şişeler gelecektir. Genelde pek şaşmayan bu renklerin özelliği ne? Neden açık değil de koyu renkli şişelerde satılıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu