USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ertuğrul Doğan müjdeyi verdi! "Dünyaca bilenen..."

Tüm Spor - Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavili takımın transfer çalışmaları hakkında konuştu.

Ertuğrul Doğan müjdeyi verdi!
19-07-2024 22:22
Google News

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul ÖZETİ| Doğan, bordo mavili takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu

A Spor'a konuşan Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şöyle:

"ONUACHU TRANSFERİNİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NOKTALANDIRMAYI PLANLIYORUZ"

"Onuachu ile aramızda herhangi bir problem yok. Burada kalmak istediğini bizlere söyledi. Kampa da katılmadı kendi kulübünde. Kulübünün ciddi bir rakam talebi vardı ama aşağıya doğru iniyorlar. Biz de yukarı çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde bu işi noktalandırmayı planlıyoruz. Görüşmeler olumlu ilerliyor diyebiliriz."

"DÜNYACA BİLİNEN BİR SANTRFORLA GÖRÜŞÜYORUZ"

"Onuachu olmazlsa B planımız var. Basında adı geçmeyen birisi. Çok önemli bir santrfor. İkisini de alabiliriz. Onuachu gibi pivot santrfor o da. Herkesin bildiği, dünyaca bilinen bir santrforla görüşüyoruz. Belki birisi belki de ikisi birden önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek.

"YARIN DA AYRILIK AÇIKLAMAMIZ OLACAK"

"Niyetimiz ikisini birden almak ama kontenjan sorunu da var. Ayrılacak oyuncular konusunda açıklamalar yapıyoruz. Yarın da ayrılıkla ilgili açıklamalarımız olacak."

"MALHEIRO'YU, MEUNIER GELMEDEN ÖNCE DE DÜŞÜNÜYORDUK"

"Pedro Malheiro takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Thomas gelmeden önce de konuşuluyordu. Ancak Abdullah hoca o bölge için tecrübeli bir isim istediği için Meunier'i almıştık."

"MEUNIER İÇİN ŞİKAYETTE BULUNDUK"

"Thomas Meunier konusunda avukatlarımız görüşüyor. Bize oyuncu geldiği zaman ailevi sorunlarından bahsetmişti. Thomas'ın dürüst davranması bizim açımızdan önemliydi o dönem. Daha sonraki dönemlerde herhangi bir şekilde Trabzonspor'dan ayrılma niyetinde olmadığını yazılı ve sözlü olark bize söyledi. Son gün bize Trabzon'a gelmek istemediğini bildiren bir mail atarak ayrıldı. Bir gün öncesinde önümüzdeki sezonun sistemini konuşuyorsun, bir gün sonra gidiyorsun. Şikayette bulunduk ve uzun bir süreç olacak."

"5-6 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

"Tahminim 5-6 transfer daha gerçekleştireceğiz. Sağ bek transferi de bunun içinde. Ayrılacak oyuncular da olacak."

"UĞURCAN İÇİN GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK"

"Uğurcan Çakır'ın Avrupa'da oynama hayali var. Biz de bu hayalin gerçekleşmesi için Avrupa’nın üst düzey kulüplerinden biri kendisine talip olursa gitmesine anlayış göstereceğimizin sözünü vermiştik. Şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok."

"İBRAHİM HACIOSMANOĞLU DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEYEN BİR İNSAN"

"TFF Başkanı'nın verdiği sözlerin arkasında durması gerekiyor. Bizimen çok eleştirdiğimiz konu buydu. İbrahim Bey bu konuda net konuşuyor. Herkes için adalet diyor. Akılla açıklanamayacak şeyler oldu. Eski sezonla alakalı konulara girip spekülasyon oluşmasını istemiyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu duruşundan taviz vermeyen bir insan"

"O HAKEMİN HAKEMLİĞİNİN BİTİRİLMESİ LAZIMDI"

"Fenerbahçe maçında VAR hakemi olmayan penaltıları kasıtlı olarak verdi. O hakemin hakemliğinin bitirilmesi lazımdı, hakemliğinin bitirildiği de iyi oldu."

"STOPER TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ"

"Lider stoper arayışımız var. Görüşmeler yapılıyor. Kiminin kulübüyle anlaşıldı, kimisinde ise oyuncuyla. Orta saha ve santrforda görüşmelerimiz var. Gidecek oyuncular da olacak."

"CHAM TRANSFERİNİN BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Muhammed Cham transferinde oyuncuyla alakalı bir problem yok. Kulübünün 10 milyon Euro bonservis talebi vardı ama biraz aşağıya düştüler, biz de yukarı çıkıyoruz Biteceğini düşünüyorum bu transferin."

"ORTA SAHA İÇİN 3 İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ"

"Şu anda 3 orta saha oyuncusuyla görüşüyoruz, Cham'la beraber. 3'ü ya da 2'si olabilir. Bir tanesi bilinen yerli bir isim, diğeri de Avrupa'dan önemli bir isim. Genç, potansiyeli olan bir isim. 34-35 yaşında bir isim transfer etmeyeceğiz orta sahaya."

"STOPER TRANSFERİNDE KONTRAT AŞAMASINDAYIZ"

"Gigot transferinde maliyetler önemliydi. Stoper transferi için önemli bir isimle görüşüyoruz. Kontrat aşamasında. Kontratlar gidip geliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde açıklayacağız."

"İKİ TRANSFER İLK MAÇIMIZA YETİŞİR"

"Avrupa'daki ilk maçımıza sağ bekle beraber iki transfer yetişir gibi. Zaten bir oyuncu uçakta, geliyor. (Malheiro'dan bahsediyor). Herhalde yarın ya da pazartesi günü de diğer oyuncuyu da getireceğiz"

"MENDY'YE 15 MİLYON EURO TEKLİF GELİRSE KONUŞURUZ"

"Mendy ile ilgilen kulüpler var ama şu anda vermeyi düşündüğümüz bir oyuncumuz değil. 15 milyon Euro ve üstünde bir teklif gelirse konuşuruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
V6 Atmosferik Motorlu Yeni Nissan Patrol Tanıtıldı
V6 Atmosferik Motorlu Yeni Nissan Patrol Tanıtıldı

Gök gürültüsü gibi gürleyen atmosferik V6 motoruyla yeni Nissan Patrol geliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu