USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ermenistan, Türkiye ile ilişkilerin normalleşmesi için her an hazır olduğunu duyurdu

Ermenistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Grigoryan, Ermenistan'ın, Türkiye ile sınırın açılması ve ilişkilerin normalleşmesi için her an hazır olduğunu söyledi.

Ermenistan, Türkiye ile ilişkilerin normalleşmesi için her an hazır olduğunu duyurdu
14-02-2023 20:03
Google News

Ermenistan ÖZETİ| Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Grigoryan, gündeme ilişkin gazetecilere konuştu.

Armen Grigoryan, Ermenistan'ın, Türkiye ile sınırın açılması ve ilişkilerin normalleşmesi için her an "hazır" olduğunu söyledi.

Grigoryan, Ermenistan ile Türkiye arasındaki sınırın üçüncü ülke vatandaşlarına açılması konusunda mutabakata varıldığını, ancak herhangi bir zaman çerçevesinin görüşülmediğini aktardı.

Grigoryan, "Ermenistan sınırın açılması ve ilişkilerin normalleşmesi için her an hazırdır. Bir anlaşma yapıldı, bunlardan biri de Ermenistan ve Türkiye'yi ziyaret eden üçüncü ülke vatandaşları için kara sınırının açılması" dedi. 

Ermenistan ve Türkiye arasındaki normalleşme süreci görüşmelerinin sürdüğünü dile getireren Grigoryan, "Biz de bunun en kısa zamanda gerçekleşmesini umarak bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak

Apple'ın 1983 yılında prototip olarak tasarladığı bir Macintosh, açık artırma ile satışa çıkarılacak. Bilgisayarın rekor fiyata satılabileceği düşünülüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu