USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Erdoğan'ın başkanlık edeceği Kabine bugün toplanıyor! Masada asgari ücret ve EYT var

Milyonların çıkacak kararları heyecanla beklediği Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak. Öncelikli gündemi ekonomi olacak toplantıda çok sayıda çalışanı ilgilendiren asgari ücret, EYT ve emekliye yönelik çalışmalardaki son du

Erdoğan'ın başkanlık edeceği Kabine bugün toplanıyor! Masada asgari ücret ve EYT var
12-12-2022 08:39
Google News

Milyonları ÖZETİ| ilgilendiren soruların cevabı için gözler, bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantının ana gündemi ekonomi. Kabine, çalışma hayatına ilişkin yasal düzenlemeleri görüşecek.

ASGARİ ÜCRET SÜRECİ MASADAMilyonlarca asgari ücretlinin beklediği zam oranı için çalışmalar sürüyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 14 Aralık'taki 2'nci toplantısı öncesinde son durum, Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek.

EYT'DE YAŞ SINIRI OLACAK MI?Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinde de takvim işliyor. En çok merak edilen konu, emeklilik için yaş şartının getirilip getirilmeyeceği. Düzenlemenin ay sonunda Meclis'e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplantıda bilgi verecek.

ASKERİ OPERASYONLAR DA GÜNDEMDETerörle mücadele, Kabine Toplantısı'nın bir diğer gündem başlığı. Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik askeri operasyonlara ilişkin son durum değerlendirilecek.

Sizce hangi miktar asgari ücret için daha uygun?

— Haberler.com (@Haberler) December 9, 2022

Erdem Aksoy Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Ekonomi
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var

Yapılan bir araştırma, Stellantis'in ABD pazarında büyük bir çöküş yaşadığını gözler önüne serdi. Şirketin 2 yıldır satılmayı bekleyen otomobilleri olduğu ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu