USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan: Yaşadığım rahatsızlık sebebiyle...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen mitingde konuşuyor.

Erdoğan: Yaşadığım rahatsızlık sebebiyle...
30-04-2023 17:22
Google News

AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

Ankara’nın tüm ilçelerine, tüm mahallelerine sevgilerimi iletiyorum.

Ankara’yı ancak, bu şehrin mana sırrına erenler anlayabilir, sevebilir. Biz 21 yıllık Ankaralı olarak, bozkırın ortasındaki bu şehri her şeyiyle seviyoruz.

Şimdi gelirken bir bilbord gördüm Ankara daha iyi hizmete layık diyor. Dün baktım İzmir'e de onu yazmış. 4 Yıldır İstanbul'da İzmir'de Ankara'da ne yaptınız? Eğer CHP'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter; çöp, çukur, çamur. İstanbul'u çöp dağlarından kurtardık, suzukluktan kurtardık. Burda da yine Melih kardeşimin gayretiyle Ankara'yı susuzluktan kurtardık. Bunlara hatırlatalım, Ankara'da Başkent'in havalimanını yapan kim, bunlar mı yaptı? Bütün şu Ankara'daki metroları kim yaptı? Kardeşlerim bunlarda yalandan başka bir şey olamaz. Yalanın en önemli mimarı bay bay Kemal. 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığım rahatsızlık nedeniyle dünyanın ve ülkemizin dört bir yanı gibi Ankara'nın her mahallesinden, her hanesinden yükselen dualara layık olmaya çalışıyoruz.

MİLLET İTTİFAKI'NI HEDEF ALDI

Önceleri almamışlardı sonradan HDP'yi yanlarına kattılar. Yetmedi iki belediye başkanını aldılar yanlarına. Önce 6'lı masaydı, sonra 7'li masa oldular, şimdi 9'lu masa oldular. O da yetmeyecek.

Daha önceden Ankara terör örgütü tarafından yapılan kanlı saldılarla sindirilmek istenmişti. Ankara asla pes etmedi, alçaklar karşısında asla diz çökmedi. Şimdi Ankara yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor.

Bir tarafta FETÖ'nün Ankara'yı bombalayan eli kanlı katillerini cezaevinden çıkarıp aramıza gönderme sözü verenler var. Biz bu görevde olduğumuz sürece ne Selo çıkabilir, ne de evlat yavru katili çıkabilir.

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu