USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Nasıl Karabağ'a gittiysek oraya da gideriz' sözlerine tehditle karşılık verdi. Katz, Erdoğan için 'Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor.' dedi.

Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!
29-07-2024 00:32
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." sözlerinin ardından İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabı X üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.

İsrail gazetesi Haaretz'ın yaptığı haberde şu ibarelere yer verildi:

"İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türk medyasının Türkiye liderini İsrail'i işgal etmekle tehdit etmesinin ardından X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Saddam Hüseyin'in izinden gittiğini ve İsrail'e saldırmakla tehdit ettiğini" yazdı.

Erdoğan'ın "Karabağ'a nasıl girdiysek, Libya'ya nasıl girdiysek onlara da aynısını yapacağız" dediğini aktaran Katz, Erdoğan'ı Irak'ın merhum diktatörüyle kıyasladıktan sonra Erdoğan'ın "orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlaması gerektiği" uyarısında bulundu."

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Işığa Kısık Gözle Bakınca Neden Artı Şekli Görüyorsunuz?
Işığa Kısık Gözle Bakınca Neden Artı Şekli Görüyorsunuz?

Gözlerimizi parlak bir ışık kaynağına çevirdiğimizde, örneğin güneş veya sokak lambası gibi çoğumuzun yaşadığı bir durum var: Gözlerimizi kısarak baktığımızda ışığın etrafında bir artı işareti veya yıldız şeklinde bir desen görüyoruz. Peki, bu ilginç görsel ya

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu