USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan: Esenyurt'u sıfırlamamız lazım, geçen seçimlerde bir yanlışlık oldu

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt Meydanı'nda düzenlenen Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne katılıyor.

Erdoğan: Esenyurt'u sıfırlamamız lazım, geçen seçimlerde bir yanlışlık oldu
20-01-2023 15:51
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenyurt Meydanı'nda düzenlenen Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde:

* Sevginiz ve meydanlara sığmayan aşınız için teşekkür ederim. Emniyet'ten katılım sayısı için bilgi istedim. Dediler ki 30 bin. Siz kardeşlerimizle attığımız bu adımla 2023’e sinyal veriyorsunuz. Yetmez 2024’e de sinyal veriyorsunuz. Burada neden toplandık.

* Biliyorsunuz ben pek temel atma törenlerine gitmem. Bay Kemal musluk açma törenlerine gidiyor. Bizim işimiz çok farklı. Karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hepsini tek tek gözlerinden öpüyorum.

* Her türlü fedakarlığı gösterme pahasına evlatlarının eğitim öğretiminden taviz vermeyen ebeveynlerimizi tebrik ediyorum. Eğitimde kalitenin arttırabilmesi için canla başla çalışıyoruz. Ülke genelinde birçok projeyi hayata geçirdik.

* Eğitim ordusuna kazandırdığımız 20 bin yeni öğretmenden 10 bininin atamasını İstanbul’a gerçekleştirdik. İstanbul’a ayrı bir önem veriyoruz. Öğretmen atamalarımızla sınıf mevcudu ortalamasını çok daha aşağıya çektik.

* Bugün Esenyurt'un marka değerini arttıracak modern bir külliyenin inşaatına başlıyoruz. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bir hükümetiz.

AYRINTILAR GELECEK...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi

Apple, HomePod için yayımladığı beta güncellemesini kısa sürede geri çekme kararı aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu