USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan Erzurum'a yapılanları anlattı: Eşekle su taşınmasını ve bitmeyen yolu unuttu!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da yaptığı toplu açılış töreninde iktidarları döneminde Erzurum’a yaptıkları yatırımları sıraladı. Ancak Erdoğan, köylerine eşekle su taşıyan yurttaşları gündemine getirmedi.

Erdoğan Erzurum'a yapılanları anlattı: Eşekle su taşınmasını ve bitmeyen yolu unuttu!
27-12-2022 21:45
Google News

Erzurum ÖZETİ| Şenkaya Gözalan Mahallesi’ndeki yurttaşların eşekle su taşıdığı bir görüntü aralık ayı başında sosyal medyada gündem olmuştu. Videoda yaşadıkları sorunu anlatan yurttaş, “İçme suyumuz yok, iki özürlü çocuğumuz var. Çocuklara banyo da yaptıramıyoruz. Buna çözüm de bulunmuyor. Musluklarımızdan su aksın istiyoruz” demişti.

Öte yandan Şenkaya’yla Kars arasında 2010’da yol yapımına başlandı. Yolun inşaatı Kars’ın Selim ilçesine kadar geldi ancak bitmesi için 5 kilometrelik bir bölüm kaldı. Bitmeyen yol nedeniyle bölge halkının, Erzurum’a göre 100 kilometre daha yakın olan Kars’a ulaşımı engellenmiş oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
League of Legends'ın Son Güncellemesiyle K'sante Buga Girdi
League of Legends'ın Son Güncellemesiyle K'sante Buga Girdi

League of Legends'ın 14.19 kodlu güncellemesi, K'sante karakterini avantajlı hâle getiren bir bug içeriyor. Düzeltme güncellemesinin ne zaman yayımlanacağı şimdilik bilinmiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu