USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan, Akşener'i tehdit etti: Adımıza dikkat et, beni kendinle de uğraştırma

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da kullandığı ifadeler üzerinden kendisini eleştiren Akşener'i hedef alarak Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle

Erdoğan, Akşener'i tehdit etti: Adımıza dikkat et, beni kendinle de uğraştırma
29-03-2023 22:52
Google News

AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak canlı yayınında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etti.

Erdoğan, Hatay'da kullandığı "Burası CHP’li demedik, onlar da bizim vatandaşımızdır dedik" ifadelerine tepki gösteren Akşener'i hedef alarak "Biz bir şeye yapıyoruz dersek, biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma" dedi.

NE OLMUŞTU?

Akşener grup toplantısında, Erdoğan'ın Hatay'da sarf ettiği "Burası CHP’li demedik, onlar da bizim vatandaşımızdır dedik" ifadelerine sert tepki göstermiş ve "Kendine gel Sayın Erdoğan, kendine gel. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Ayıptır, günahtır. Sen önce git, bir aynaya bak Sayın Erdoğan. Sen bu ülkeyi, yönettiğini mi sanıyorsun?" demişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gemilerin Tabanı Neden
Gemilerin Tabanı Neden "V" Şeklinde?

Gemileri izlerken bir şey dikkatinizi çekti mi? Mesela tabanının “V” harfine benzeyen şekli?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu