USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan, AK Parti kongresine katılan yabancı temsilcileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu'nda, kongreye katılan yabancı temsilcileri kabul etti.

Erdoğan, AK Parti kongresine katılan yabancı temsilcileri kabul etti
07-10-2023 15:12
Google News

AK ÖZETİ| Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi büyük bir coşkuyla başladı. Kongrede seçilecek Merkez Karar ve Yönetim Kurulu(MKYK) listesi açıklandı. Parti Genel Başkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan yeniden aday gösterildi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kongreye katılan yabancı temsilci ve davetlileri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu'nda, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres'i kabul etti.

Erdoğan, ardından Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Sırp üyesi Zeljka Cvijanovic'i kabul etti.

Bosna Hersek'in iki entitesinden biri olan Sırp Cumhuriyeti (RS) Başkanı Milorad Dodik'i kabul edildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'ne katılan Özbekistan Yasama Meclisi Başkanı Nurdinjon İsmailov'u kongre salonunda kabul etti. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreye katılımları için İsmailov'a teşekkür etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu