USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erbakan'dan Erdoğan'a cevap: Nezakete davet ediyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, 'İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı'nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz.' dedi.

Erbakan'dan Erdoğan'a cevap: Nezakete davet ediyoruz
29-07-2024 07:17
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'le ilgili konuşmasında Yeniden Refah Partisi ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin'e yönelik sözlerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan yanıt geldi.

Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e yönelik "Nasıl Karabağ'a, Libya'ya girdiysek aynen onlara da yaparız." dedi.

İsrail'le ilgili eleştirilere de yanıt veren Erdoğan şöyle konuştu:

"Çıktı bir tanesi affedersiniz, terbiyesizin teki, parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah'ın bir tane adamı var, kafadan da galiba sıkıntısı var onun. Mahmud Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor? Biz davet ettik ama Mahmud Abbas maalesef bize olumlu cevap veremedi. Biz de bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz. Bütün bu adımları biz atarken, kendi içimizden ne yazık ki vuruluyoruz. Biz bu parlamentoyu kimlere açmadık ki? Parlamentomuzu biz evelallah hak yolda olan herkese açarız. Ama bunların bu işlerden haberi yok. Eğer bugün partinden birkaç kişi parlamentoya girdiyse sayemizde girdi, bunu gör. Ama bunu göremeyecek kadar gözü var, görmüyor." 

İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz.

Ayrıca Yeniden Refah Partimiz’in kendileri sayesinde TBMM’de temsil hakkı kazandığına…

— Dr. Fatih Erbakan (@erbakanfatih) July 28, 2024

ERBAKAN: BİZİM OYLARIMIZLA YÜZDE 50'Yİ GEÇTİĞİNİ KENDİSİNE HATIRLATIYORUZ

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbakan şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı'nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz. Ayrıca Yeniden Refah Partimizin kendileri sayesinde TBMM'de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadeleri ile ilgili olarak, Sn. Cumhurbaşkanı'nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hindistan'ın Dholera Güneş Enerjisi Santrali
Hindistan'ın Dholera Güneş Enerjisi Santrali

Yenilenebilir enerji kaynaklarına yapılan yatırımlar dünya sahnesinde gittikçe daha fazla yer almaya başlıyor. Bu içerikte, Hindistan’ın bir devasa güneş enerjisi santrali Dholera’dan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu