USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Epic Games, Mobilde de Her Hafta Ücretsiz Oyun Dağıtacak

Epic Games, mobil oyun sevenleri havalara uçuracak bir açıklama yaptı. Yakında mobil mağazasından da bedavaya oyun dağıtacağını duyurdu.

Epic Games, Mobilde de Her Hafta Ücretsiz Oyun Dağıtacak
03-10-2024 14:02
Google News

Epic ÖZETİ| Games, yaptığı oyun kampanyalarıyla Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadaki oyunseverlerin sevgilisi olmayı başarmıştı. Bu kampanyalardan biri de her hafta verdiği ücretsiz oyunlardı.

Şimdi ise Epic’ten mobil oyun oynayanları çok sevindirecek bir haber geldi. Şirket, yakında mobilde de bedava oyun dağıtacağını duyurdu.

Her hafta ücretsiz mobil oyun verilecek

ABD’de gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Epic Games Store Genel Müdürü Steve Allison, yakında 50’ye yakın üçüncü parti oyunun şirketin mobil mağazasında sunulabileceğini ifade etti. Bunu söylerken o müjdeli haberi de ekledi.

Yönetici, yaptığı açıklamada şu an PC kullanıcıları için sunulan haftalık ücretsiz oyun programının mobil mağazaya da taşınacağını aktardı. Bu da mobilde her hafta bedava bir veya iki oyunun kullanıcılara dağıtılacağı anlamına geliyor. Bildiğiniz üzere mobil tarafta ücretli oyunların sayısı da bir hayli fazla. GTA’dan Stardew Valley’e kadar birçok yapım için ücret ödemek gerekiyor. Ancak görünüşe göre Epic, kendi mağazası üzerinden bu oyunları bedevaya sunabilecek.

Bunlar dışında mobil mağazaya çapraz platform desteği, oyun içi sohbet gibi özelliklerin ekleneceği ifade edildi. Ayrıca Epic’in mobil mağazasında yakında piyasaya sürülecek ilk 3. taraf oyunlardan birinin Ark: Ultimate Mobile Edition olacağı aktarıldı.

e


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Antik Roma Kadınlarının 5 Tuhaf Alışkanlığı
Antik Roma Kadınlarının 5 Tuhaf Alışkanlığı

Her bir medeniyet ve o medeniyetin insanları, şüphesiz birbirinden farklı geleneklere ve alışkanlıklara sahiptir. Antik Romalı kadınlar da tıpkı Orta Çağ kadınları gibi bambaşka geleneklere sahipti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu