USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan akaryakıt teminine ilişkin açıklama

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgeye yönelik akaryakıt ikmalinin hızlandırılması için gerekli adımları attık ve mevzuata yönelik kısıtları kaldırdık'' açıklamasında bulundu.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'dan akaryakıt teminine ilişkin açıklama
06-02-2023 19:29
Google News

Enerji ÖZETİ| Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgeye yönelik akaryakıt ikmalinin hızlandırılması için gerekli adımları attık ve mevzuata yönelik kısıtları kaldırdık.

'Bayilere akaryakıt ikmali ve vatandaşlarımızın akaryakıt temini konusunda hiçbir kısıtlama hiçbir mevzuat engeli yoktur. İkmal süreçleri vakit kaybı olmaksızın sürdürülmekte, ihtiyaçlar ivedilikle karşılanmaktadır."

ERTELEME KARARI ALINMIŞTI

EPDK, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen depreme ilişkin, akaryakıt dağıtıcı ve bayi dernekleriyle görüşüldüğünü, deprem bölgesinde akaryakıt ikmal sorunu yaşanmaması için tedbirlerin alındığını bildirmişti.

Bir önceki açıklamada "Depremden zarar gören ya da etkilenen bütün akaryakıt istasyonlarının otomasyon sistemlerine ilişkin mevzuattan kaynaklanan yükümlülükleri 30 gün süre ile ertelenmiştir." ifadeleri yer almıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, Ürünlerini Yıllık Olarak Güncelleme Stratejisini Bırakıyor
Apple, Ürünlerini Yıllık Olarak Güncelleme Stratejisini Bırakıyor

Bloomberg'den. Mark Gurman'a göre Apple, yıllık ürün güncelleme stratejisinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Bu yeni yaklaşım, daha sık yeni ürünler görmemizi ve daha az gecikme yaşanmasını sağlayabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu