USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Enpara ve QNB Finansbank Çöktü

Enpara ve QNB Finansbank kullanıcıları, uygulamaya girmekte ve işlem yapmakta sorunlar yaşadıklarını açıkladı.

Enpara ve QNB Finansbank Çöktü
15-10-2024 18:38
Google News

Enpara ÖZETİ| ve QNB Finansbank uygulamalarına girişlerde sorunlar yaşandığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan kullanıcılar, iki uygulamanın da çalışmadığından şikâyet etti. Özellikle X ve eksisozluk.com gibi mecralarda Enpara ve QNB Finansbank kullanıcılarının yaşadıkları sorunları paylaştıkları görüldü. 

Konuyla ilgili olarak henüz Enpara tarafından gelen bir açıklama bulunmuyor. Kullanıcılar ise uygulamaya girmek istediklerinde "Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." ifadesi ile karşılaşıyor. Enpara müşterileri ise bir yandan açıklama beklerken bir yandan da işlemlerini gerçekleştirmekte ve bankacılık hizmetlerinde yaşadıkları sorunlardan dolayı tepki gösteriyor. Erişim sorununun nedeni de henüz bilinmiyor.

QNB Finansbank'tan da bir açıklama gelmedi

qnb

Benzer bir sorun yaşayan QNB Finansbank müşterileri de erişim problemleri nedeniyle sisteme giriş yapamıyor. Sorunun kaynağı ya da ne zaman giderileceği bilinmezken henüz QNB Finansbank tarafından gelen resmî bir açıklama da söz konusu değil. Bankanın müşterileri ise sosyal medya üzerinden mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyor.

Enpara ve QNB Finansbank kullanıcılarının paylaşımlarına göre bankaların çağrı merkezlerine erişim sorunu yaşanırken, ATM'lerden de para çekilemediği ve kartlarıyla alışveriş yapılamadığı ifade edildi. 

Saat 18.21'de yaptığımız denemede mobil uygulamaya girmeyi başarabildik. Bu da sorunun çözülmüş olabileceğini gösteriyor. Enpara ve QNB Finansbank tarafından sorunun nedenine dair bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Elon Musk, Mars'a kafayı taktı: 1000 trilyon dolar lazım!
Elon Musk, Mars'a kafayı taktı: 1000 trilyon dolar lazım!

Elon Musk, Mars'ta kendi kendine yeten bir şehir kurma hedefi için gereken kaynaklar hakkında konuştu. İşte detaylar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu