USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Engin Aysever millilere kin kustu! Ağır ithamlar!

A Millilerimiz EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 mağlup ederek Türkiye'yi bir kez daha sevince boğdu. Gazeteci Gazeteci Enver Aysever ise millilerimize kin kustu. İşte tepki çeken sözleri.

Engin Aysever millilere kin kustu! Ağır ithamlar!
27-06-2024 15:03
Google News

Gazeteci ÖZETİ| Enver Aysever, Youtube üzerinden yaptığı yayında, EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımımız hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Aysever, "Türk Milli Takımı gerici bir yapılanma. Sporcular gerici ve cahil olduğu için tarikat ve cemaatlerin eline düştü. Bunların içlerinde her şey var." sözleriyle kin kustu.



Aysever, ''Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda Türk Milli Futbol Takımı gerici bir yapılanma. Geçmişten bu tarafa gerici bir yapılanma. Diğerleri gibi daha aydınlık bir yapı yok. Dolayısıyla gerici olduğu için bir de sporcular cahil olduğu için tarikat, cemaat ve AKP'nin eline düştü. Her şey var içlerinde bunları biliyoruz.'' diyerek tepki çeken sözler sarf etti.

Aysever'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile Türkiye takımları Hamburg'daki Volkspark Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan millilerimiz son 16'da Avusturya'nın rakiib oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Steam'de Tüm Zamanların Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kırıldı
Steam'de Tüm Zamanların Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kırıldı

Steam, dün 36,9 milyon oyuncuya ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Rekor, devam eden Yaz İndirimleri sırasında geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 517

The include file 'json/puan_59201_1_2.html' was not found.

ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu