USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

En-Nesyri'yi kaptıran Roma, golcüsünü buldu

Tüm Spor - Youssef En-Nesyri'yi transfer etmek isteyen ve Faslı yıldızı Fenerbahçe'ye kaptıran İtalya Serie A ekibi Roma, alternatifini yine İspanya'da buldu.

En-Nesyri'yi kaptıran Roma, golcüsünü buldu
28-07-2024 14:07
Google News

Teknik ÖZETİ| direktör Daniele De Rossi'nin forvete transfer istemesinin üzerine En-Nesyri'yi isteyen ve Fenerbahçe'ye kaptıran Roma, Girona'dan Artem Dovbyk'i transfer etmek için önemli bir aşama kaydetti.

Corriere dello Sport'da yer alan haberde; Ukrayna Milli Takımı'nın yıldız golcüsüne, Atletico Madrid'den de ciddi bir teklifin geldiği aktarılırken, 27 yaşındaki futbolcunun bu teklifi reddettiği ve Roma'yı tercih ettiği aktarıldı.

Dovbyk'in Roma ile yıllık net 3 milyon Euro artı bonuslar karşılığında dört yıllık bir sözleşmeye evet dediği iddia edilirken, oyuncu için 40 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin altında bir rakam olan 32 milyon Euro bonservis ödeneceği ifade edildi. 

Roma'nın, Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Sevilla'ya 22 milyon Euro bonservis bedeli teklfi ettiği iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sezon İspanya LaLiga'da Girona forması ile 36 maçta 24 gol ve 8 asist yapan Artem Dovbyk'in, Roma'nın yeni forveti olacağı belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu