USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En İyi Soundbar Tavsiyeleri

Evde sinema keyfini yaşamak, müzik dinlerken kendinizi konserde gibi hissetmek veya oyun oynarken etkileyici bir ses deneyimi yaşamak istiyorsanız doğru bir soundbar seçimi yapmanız büyük önem taşıyor.

En İyi Soundbar Tavsiyeleri
25-06-2024 14:17
Google News

Televizyonların ÖZETİ| ve bilgisayarların dahili hoparlörlerinin yetersiz kaldığı durumlarda devreye giren soundbar'lar, kolay kurulumu, şık tasarımı ve üstün ses kalitesiyle dikkat çekiyor. Ancak piyasada pek çok farklı model ve özellikte soundbar bulunduğundan ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçmek zor olabilir.

Bu içeriğimizde sizler için Samsung’dan Razer’a birbirinden farklı ve her bütçeye uygun soundbar’ları listeledik. İçeriğimize göz atarak siz de bir soundbar sahibi olabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Soundbar tavsiyeleri:

Samsung HW-C450/TK SoundbarGrundig GSB 910 Black Bluetooth Soundbar 2 x 20W Ses SistemiSamsung HW-A450/TK SoundbarLG SNH5 4.1 Kanal 600 W HDMI Bluetooth SoundbarHp DHE-6002 Rgb Gaming SoundbarRazer Leviathan V2 X- PC Oyun Soundbar'ıSoulion R30 SoundbarCreative Stage 2.1 Kanallı Monitör Altı SoundbarLenovo Lecoo DS102 SoundbarSamsung HW-C450/TK Soundbar

Samsung HW-C450/TK Soundbar

Kanal Sayısı: 2.1Hoparlör Sayısı: 3Hoparlör Subwoofer Tipi (Aktif / Pasif / Kablosuz, Dahili) KablosuzGece Modu: EvetSes Modları: Bas Yükseltici, Çevresel Ses Genişletme, OyunGiriş: USB GirişliBluetooth: Var

DTS Virtual X ses işleme teknikleri ile yükseklik hissi vererek ortamı dolduran 3 boyutlu sesleri deneyimleyin. Entegre derin baslı hoparlör kablosuz olarak bağlanır ve odanın her yerinden kusursuz ve güçlü ses verir. Uyarlanabilir Sound Lite, sesi seçtiğiniz içeriğe göre optimize etmek üzere ses parçalarını analiz eder. Böylece ne izlerseniz izleyin net ve detaylı ses duyarsınız.

Oyun Modu, dikkat dağıtıcı sesleri otomatik olarak ortadan kaldırıp seslerin belirli konumlarını belirleyecek şekilde optimize edilmesini sağlayarak size oyunda avantaj sağlar. Son olarak Gece Modu, gece geç saatlerde izlemek için idealdir. Geceleri, özellikle başkaları uyurken bası sıkıştırarak toplam desibeli azaltabilirsiniz.

“Ses kalitesi çok güzel ve yüksek baslar ve tizler tam kıvamında. Hatta fazla bile. Apartmanda oturuyorsanız kullanacağınız maksimum seviye 20-25 arası. Fazlası şikâyete neden olabilir. Bu arada sesin tam seviyesi 100. Mute tuşuna basıp denedim en fazla kaç diye. Ben beğendim. Alın aldırın.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grundig GSB 910 Black Bluetooth Soundbar 2 x 20W Ses Sistemi

Grundig GSB 910 Black Bluetooth Soundbar 2 x 20W Ses Sistemi

Yalnızca 2,5 kg ağırlığı ve boyutu ile taşınabilirlik gösteriyor.Uzaktan kumanda ile tüm fonksiyonlar yerine getirilebiliyor.Ses Çıkış Gücü: 40 WBağlantı Sayısı: 3Kontrol Türü: Uzaktan Kumanda ileGösterge Tipi: LED

Grundig soundbar’ın bluetooth bağlantısı, hoparlörlere kablosuz bağlantı yapmanızı sağlar ve sizi kablo karmaşasından kurtarır. Bu sayede müzik dinlemek için ses sisteminin yakınında olmanız gerekmez, uzaktan yönetilebilir.

Ayrıca Grundig Soundbar’lar; optik bağlantı, HDMI bağlantısı ve Bluetooth bağlantısı olmak üzere üç farklı şekilde televizyona bağlanarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Diğer bir avantajı ise montaj sırasında ücretsiz verilen askı aparatı. Bu sayede ürün, duvara monte edilip yerden tasarruf sağlanabiliyor.

“Müthiş ses, beklentinizi karşılayacak bir ürün. ARC HDMI den bağlandım, TV kumandasından ses kontrolü ve aç- kapa yapabiliyorsunuz. Gayet net sesi var.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung HW-A450/TK Soundbar

Samsung HW-A450/TK Soundbar

Daha derin ve zengin seslerBas ArttırmaUyum Sağlayan Ses LiteOyun ModuGüç (Watt): 300 W

Samsung HW-A450 Soundbar, 300W gücü ve 2.1 kanal ses sistemi ile etkileyici bir ev sinema deneyimi sunar. Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde kablosuz olarak kolayca bağlanabilir ve mobil cihazlarınızdan müzik akışı gerçekleştirebilirsiniz. Cihazın güçlü basları ve net ses kalitesi, izlediğiniz filmden dinlediğiniz müziğe kadar her tür içeriği zenginleştirir.

“Ürün harika, uzun araştırmalar sonucu TV markasıyla aynı olsun diye özellikle Samsung aldım. Tek kumandadan kullanıyor olmak çok güzel ve ses sistemi harika. Bassları çok güçlü. Fiyatına göre çok üstün. Apartmanda oturuyorum sesi fazla açamıyorum. Ayrıca çok şık sanki hep oradaymış gibi durdu. Şu an TV izlemek çok daha keyifli. Bağlantısı ve kurulumu çok kolay beş dakika bile sürmedi. Kablo kalabalığı olmaması da ayrıca çok iyi.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

LG SNH5 4.1 Kanal 600 W HDMI Bluetooth Soundbar

LG SNH5 4.1 Kanal 600 W HDMI Bluetooth Soundbar

HDMI içeride: 1Bağlantı teknolojisi: Kablolu & KablosuzDijital optik ses çıkışı: 1HDCP: VarUSB bağlantı noktası: VarBluetooth: VarHoparlör RMS gücü: 400 WÖnden Ses Veren Hoparlörden Gelen GüçDTS Virtual: X4.1 kanalAI Sound ProTV Ses Senkronizasyonu

LG SNH5 ev sinema sistemi, 600W gücünde 4.1 kanal ses çıkışı sunan ve Bluetooth ve HDMI bağlantılarına sahip bir ses sistemi. LG SNH5, sinema kalitesinde ses efektleri ve derin baslar ile evde eğlenceyi bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Ayrıca AI Sound Pro, ses ayarlarını o anda çalınan içeriğe göre optimize etmek için içeriği otomatik olarak analiz ediyor. Böylece içeriğin türüne bağlı olarak mükemmel netliğe sahip diyaloglar ve çok daha güçlü ses ile her ayrıntıyı yakalayabilirsiniz.

“Efsane. Tam bir fiyat performans ürünü. Baya araştırdım, tüm yorumları okudum öyle almaya karar verdim. Yanıltmadı. Ses seviyesi azami 40 olarak belirlenmiş. 15’i gördüğümde apartman dinliyor. Ses çok güçlü ve temiz. Baslar efsane. Hdmi arc ile Arçelik TV’ye bağladım. TV kumandası ile tüm kontrolü sağlıyorum. TV plus kullanıyorum. Otomatik olarak TV plusta da soundbar devrede, oradan ses alıyorum. Baya kalın ve büyük. Gayet şık duruyor, heybetli. Subwoofer gayet büyük ve şık.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hp DHE-6002 Rgb Gaming Soundbar

Hp DHE-6002 Rgb Gaming Oyuncu Soundbar

Dokunmatik RGB ışık kontrolüSes gücü: 2 x 3 WFrekans tepkisi: 150 Hz- 20 KHzHassasiyet: 85 dB ± 3 dBEmpedans: 4 ohm x 2Boyut: 52 mmArka ışık: LEDBağlantılar: 3,5 mm konektör (ses), USB güç kaynağı)Güç kaynağı: DC 5 V / 1 AKablo uzunluğu: 1,2 m

HP DHE-6002 RGB oyuncu soundbar’ı, düşük, orta ve yüksek frekanslarda mükemmel denge sağlayarak net ve üstün ses kalitesi sunan bir ekolayzer ile donatılmış.

USB ile tak-çalıştır özelliği, 3 mm jack girişi ve ses ayar düğmesi ile kullanımı son derece pratik olan soundbar, RGB LED dokunmatik aydınlatma sistemine de sahip.

“Monitörün kendi hoparlörü çok zayıf olduğu için aldım. Oyunlarda hiç farketmediğim sesleri almaya başladım. Sesi oldukça yüksek boyuna göre muazzam ses var. Windowstan basları biraz yükselttim. Ayrı güç kablosu olmaması çok iyi, gücü USB’den alıyor, sesi direkt ses kartına jack girişine takıyorsunuz.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz

Razer Leviathan V2 X- PC Oyun Soundbar'ı

Razer Leviathan V2 X- PC Oyun Soundbar'ı

Hi-fi kalitesinde dinamik ses için tam aralıklı sürücülere sahip PC soundbarPC ve mobil cihazlarda Bluetooth 5.0 kesintisiz sesMinimum boyutla odayı dolduran ses için kompakt formatUSB (Type-C) üzerinden kolay bağlantı

Razer Leviathan V2 X, net tizler ve zengin baslar için 2 tam aralıklı sürücü ve 2 pasif diyafram ile donatılmış. Monitörünüzün altına mükemmel bir şekilde sığan soundbar, özelleştirilmiş RGB aydınlatmadan ses cihazını değiştirmeye kadar birçok özelliğe sahip.

“Ebatlarına göre iyi ses veriyor. Ayrı subwooferı olmadığı için basslarda biraz zayıf kalıyor ama bu modelin olayı az yer kaplaması ve tek kablo olması. Daha bass istiyorsanız V2 X değil normal V2 alın derim ama aradaki fiyat farkı baya çok. Bluetooth olması ve güzel rgb olması önemli artılarından.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Soulion R30 Soundbar

Soulion R30 Soundbar

Booster teknolojisiÇıkış gücü (rms): 3 W x 2Hoparlör ünitesi: 2 x 5 cmFrekans tepkisi: 60 Hz ~ 20 kHzGüç kaynağı: DC 5 V

Soulion R30 Soundbar, özel Booster teknolojisi ve 2 tam kapsamlı hoparlör ile donatılmış olup düşük ses seviyelerinde bile net ve güçlü bir ses deneyimi sunuyor.

Ayrıca güç için USB bağlantısına ve ses için 3,5 mm jaka sahip olan hoparlör, kolayca kontrol edilebilir. Soundbar, 30 derece eğimli tasarımı sayesinde sesin daha iyi iletilmesini sağlarken dış yüzeyindeki nefes alan kumaş tabakası ile tozu önler.

“Sipariş vermeden önce çok fazla araştırdım fakat çok daha kaliteli bir ürün çıktı. Ses kalitesi fiyatına göre cidden mükemmel. Düşünmeden alın.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Creative Stage 2.1 Kanallı Monitör Altı Soundbar

Creative Stage 2.1 Kanallı Monitör Altı Soundbar

 

Çeşitli bağlantı seçenekleriHoparlör Maksimum Çıkış Gücü: 160 WattBağlanabilirlik Teknolojisi: Bluetooth, AUXUzaktan kumandalı kontrol

Creative Stage 2.1 Kanallı Monitör Altı Soundbar, PC ve TV için dağınıklık yaratmadan her odaya uyum sağlar. Monitör altına mükemmel şekilde yerleşen bu soundbar, duvara montaj kiti sayesinde kolayca duvara da monte edilebilir.

Bununla birlikte cihaz, yan tarafındaki kontrol düğmeleri ve uzaktan kumanda ile filmler, müzik, konser ve oyun modu gibi önceden ayarlanmış EQ seçeneklerine kolay erişim sağlayabilir.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Lenovo Lecoo DS102 Soundbar

Lenovo Lecoo DS102 Soundbar

Çift hoparlör tasarımıProfesyonel akustik ses360 derece stereo ses10m uzun mesafe iletimBirden fazla bağlantı seçeneğiÇıkış gücü: 6W

Lecoo DS102 Taşınabilir Hoparlör, kablosuz özgürlüğü ve üstün ses performansını bir araya getiriyor. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile 10 ila 30 metre arasında etkin bir bağlantı mesafesi elde ederken, 6W çıkış gücüyle odanızı saran muhteşem sesleri deneyimleyebilirsiniz.

Döner kontrol düğmesi sayesinde sesi rahatça ayarlayabilir, AUX girişi ile farklı cihazları kolayca bağlayabilirsiniz.

“Ürünü çok beğendim. Ürün görüntüsü şık ve elinize aldığınızda malzeme ve işçilik kalitesini hemen belli ediyor. Bilgisayarın USB bağlantısından (USB 3.0) aldığı 5 volt/900 mA elektrik enerjisini üst seviye ses enerjisine dönüştürüyor. Bas ve tiz sesler mükemmel. Bilgisayar başında çalışırken müzik dinlemek isteyenler için ideal bir ürün bence.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mars, tam beş kat daha fazla darbe almış!
Mars, tam beş kat daha fazla darbe almış!

İsviçre'deki ETH Zürih Üniversitesi ile İngiltere'deki Imperial College London tarafından ortak yürütülen araştırmada, Mars'a daha önce hesaplanandan yaklaşık 5 kat daha fazla göktaşı düştüğü saptandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu