USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En Çok Tercih Edilen Vantilatör Önerileri

Bu sıcak yaz günlerinde serinlemenin en iyi yollarından biri de vantilatörler. Biz de bu içeriğimizde ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz ayaklı, masaüstü ve kule vantilatörleri derledik.

En Çok Tercih Edilen Vantilatör Önerileri
22-06-2024 16:47
Google News

Cep ÖZETİ| yakan klima fiyatlarından şikayetçi olanlara ve klima beni çarpıyor diyenlere vantilatör tavsiyeleriyle geldik. Piyasada ihtiyacınıza göre masaüstü, kule tipi ve ayaklı vantilatörler bulunuyor. Peki ama en iyi vantilatör hangisi?

Eğer bu yaz siz de bir vantilatör arayışı içerisindeyseniz Luxell’den Fakir’e, Sinbo’dan Arçelik’e birçok marka ve fiyatın bulunduğu, en iyi vantilatör modellerini derlediğimiz içeriğimize bakıp kendinize uygun bir vantilatörü satın alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Vantilatör tavsiyeleri:

Dijitsu VN06A Ayaklı VantilatörLuxell LXF-285 Ayaklı VantilatörKumtel KTF-280 VantilatörXiaomi Mi Smart Standing Ayaklı VantilatörFakir Vantilatör Vc20sSinbo SF-6783 VantilatörAltus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı VantilatörHoneywell TurboForce Masa VantilatörüRaks Df 16 Mx Masa Üstü VantilatörEverest Masaüstü VantilatörSmartDevil Masaüstü VantilatörFakir TVL 90 S Kule Tipi VantilatörDreo Cruiser Pro Uzaktan Kumandalı Kule VantilatörArçelik 16380 Hkv Kule Tipi VantilatörBeko 31680 Hkv VantilatörDijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör

Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör

Ayarlanabilen zamanlayıcısı sayesinde siz ne kadar süre isterseniz serinlik hizmetinizde.Aydınlatma lambası sayesinde karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı sunuyor.3 farklı hız seçeneği3 yapraklı pervane, 16" (40 cm)Metal ızgaraYüksek kaliteli motor145 cm boySessiz çalışmaAz elektrik tüketimiGüç: 45 WKullanışlı Kontrol Paneli120 dk Zaman ayarı

Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatörün sessiz çalışabilme özelliği, düşük elektrik tüketimine sahip olması ve ortamdaki nem dengesini koruması iç mekanlarda kullanımı için oldukça ideal.

“Güzel kullanışlı iş görür bir ürün. Pahalı markalara gerek yok. Kendiniz kılavuza bakarak birleştirebilirsiniz. Almak isteyenlere tavsiye ederim.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

16 inch/40 cm Pervane ÇapıMax. 45 Watt 50-60 HzDayanıklı MotorAyarlanabilir Yükseklik (Max. 132 cm)3 Hız Kademesi3 Kanatlı Pervane .90°İki Yönlü SalınımSessiz Güçlü Hava AkışıLüx Kafes ŞeridiŞık Siyah Parlak YüzeyYuvarlak TabanAşırı Isınmaya Karşı Koruma

Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatörün 3 farklı hız kademesi bulunuyor. Vantilatörün yükseklik ayarı olduğu için yüksekliğini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

“Sesi ve soğutması çok güzel. Kurulumu çok rahat. Görüntüsü çok şık. Tam olarak fp ürünü”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kumtel KTF-280 Vantilatör

Kumtel KTF-280 Vantilatör

3 Kademeli hız ayarıDüşük ses ile çalışma özelliği90° Yatay dönme özelliğiAyarlanabilir yükseklik (Maksimum: 132 cm)3 kanatlı şeffaf pervaneAşırı ısınmaya karşı korumaAyarlanabilir başlıkÇapraz Alüminyum Ayak45 Watt

Kumtel KTF-280 Vantilatör, 90° yatay dönme özelliği sayesinde odanızdaki havayı etkili bir şekilde dolaştırır ve tüm odayı serinletir. 3 kademeli hıza sahip olan vantilatör, güçlü motoru ve yüksek performansıyla evinizin veya ofisinizin hava sirkülasyonunu hızlı ve etkili bir şekilde artırır.

“Diğer markalara boşa para ödemeyin. Kaliteli ürün, parasını fazlasıyla hak ediyor. Ayakları kalın ve sağlam. Şiddetle tavsiye ederim.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Standing Ayaklı Vantilatör

Xiaomi Mi Smart Standing Ayaklı Vantilatör

7 kanatlı havalandırma12 m havalandırma aralığıTemiz HavalandırmaKolay çıkarılabilir, yıkanabilir fan korumalarıEvdeki akıllı cihazlara bağlanırÜç ayrı aktivasyon yöntemiMi IoT bağlantı özelliğiTek bir sesli komutla vantilatörü çalıştırın.90° havalandırma aralığıAkıllı güç kapatma bellek özelliği36° eğim ayarıÜç hava hızı moduUyku moduİkili kullanım (masa üstü ya da zemin)

Xiaomi Mi Smart Standing Ayaklı Vantilatör, 7 kanatlı tasarım hem yumuşak hem de sessiz, güçlü bir hava akışı sağlar. Sürekli hava akışı analiziyle hava çıkışını ayarlayarak rahatlık sağlar ve yaz boyunca serinlik sunar. Ayrıca çift vida direk tasarımı, masa üstü ve zemin üzeri modları arasında geçiş yapmayı sağlar.

“Vınlayarak kafa ütüleyen ve hantal, o bildiğiniz vantilatörleri unutun. Bu cihaz her yönüyle harika. Öncelikle gerçekten çok sessiz. Diğerlerinin yarısı kadar elektrik tüketiyor. Ayrıca şirin ve çok fonksiyonel. Pervanenin salınımındaki açı için bile 30,60,90,120,140 derece ayarlama yapabiliyorsunuz. Cep telefonunuzdan kumanda edebiliyorsunuz. Rüzgâr efekti ve 8 saate kadar kapanma zaman ayarı da var. Pervane devir hızını dahi kendiniz belirleyebiliyorsunuz ve sabit 4 kademesi de var. Boyu 1 metre ve 3-4 kg. Çok şirin bir vantilatör.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fakir Vantilatör Vc20s

Fakir Vantilatör Vc20s

Güç tüketimi: 55 WYerleştirme: ZeminDevir sayısı: 3Oto salınım: EvetYükseklik ayarı: EvetYükseklik ayarlama aralığı: 1150- 1350 mmEntegre açma/kapama düğmesi: Evet

Güçlü performansı ile adından söz ettiren Fakir VC 20 S, etkili fan hızlarıyla serin havayı hızla dağıtarak ortamın serinlemesine yardımcı olur. Üstün motor teknolojisi, yüksek hız kademesinde bile sessizliği garanti eder.

Farklı ihtiyaçlara uyum sağlamak amacıyla Fakir VC 20 S, 3 farklı hız seçeneği sunar. Düşük sıcaklıklarda hafif bir akşam rüzgârı hissini yaşarken, yüksek hızlarda yoğun serinlik elde edebilirsiniz.

“Klima yoksa can kurtarır. Çok verimli bir ürün.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sinbo SF-6783 Vantilatör

Sinbo SF-6783 Vantilatör

Uzaktan Kumanda: YokVantilatör Tipi:  AyaklıTürü: BuharsızPervane: 3 KolluGüç (W): 75 WÇap: 45 cm

Sinbo ayaklı vantilatör güçlü bir çalışma sistemine sahip. Ürünün sahip olduğu motor gücü 75 Watt. Üçlü pervane sistemi ile donatılan ürün, kısa süre içerisinde etkili bir şekilde işlemlerin gerçekleşebilmesine imkân tanır.

Bununla birlikte ürünün üst bölümünden ayarlanabilen dönüş hızı, istenilen soğukluk seviyesine erişebilmeyi mümkün hâle getirir.

“Tam bir fiyat performans ürünü, çok daha fazla para vermeye gerek yok, ben gayet başarılı buldum.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör

50 W güç40 cm çap3 ayrı hız seviyesiAyaklı kullanım2 saate kadar zaman ayarıİstendiğinde sağa-sola döner başlıklı salınım hareketiAyarlanabilir ayak yüksekliği ve üfleme açısıMaksimum yükseklik: 135 cmSalınım özelliği: 85 +- 5° sağa sola otomatik salınım özelliğiVantilatör başlığı yukarı-aşağı manuel ayarlanabilme imkânı

Altus vantilatörün dairesel ayak sistemi dengeli bir şekilde durmasını sağlıyor. Ayrıca vantilatörün teleskopik borusu sayesinde ortama uygun boy ayarı gerçekleştirebilirsiniz.

Ürünün kontrol panelinde açma kapama tuşları ve pervane hız aşaması yer alıyor. Son olarak Altus AL 16 A ayaklı vantilatör 50 W güç ile çalışıyor.

“Kalite akıyor resmen. Bu modelden başkasına bakmayın boşa. Metal ızgarası sık döşenmiş çocuk parmağı kolay kolay girmez. 1. kademede bazen çalışmıyor gibi sessiz.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Honeywell TurboForce Masa Vantilatörü

Honeywell TurboForce Masa Vantilatörü

Sessiz Soğutma90° Değişken Eğim3 HızYedi metre mesafeden bile hissedilebilir havaGüç/Watt Değeri: 30 watt

Turbo Force vantilatörü 7 metre mesafeden bile hissedin. 3 hız ayarı ve 90° döner vantilatör sayesinde her mevsim rahat edebilirsiniz. Sessiz ve güçlü hava akışı sağlayan ürün, masa üzerine koyulabilecek bir boyutta.

“Ürün, tanıtım bilgilerindeki bütün özelliklerin hakkını veriyor. Sesinin düşük olması, açısının ayarlanması gibi özellikleri çalışırken oldukça yardımcı oldu.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Raks Df 16 Mx Masa Üstü Vantilatör

Raks Df 16 Mx Masa Üstü Vantilatör

Pervane Sayısı: 5Genişlik: 16 inç (40 cm)Çift Yönlü Salınım: VarAyak Tabanı: Var

Raks Df 16 Mx Masa Üstü Vantilatör, farklı hızlarda çalıştırabilmeniz için uygun. Ürünü düşük hızda kullanarak tasarruf elde edebilirken orta hız kademesi ve yüksek hız modu ile daha yoğun sıcaklara karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Terleme sorununu önlemek ve ev, ofis gibi ortamlarda rahat etmenize sağlamak için tasarlanmış Raks Masa Üstü Vantilatör, çalışma masası, sehpa gibi alanlara yerleştirilebilir.

“Arkadaşımıza hediye olarak aldık çok beğendiler ve sessiz ve güçlü çalıştığını söylediler. Onlar memnun biz memnun. Teşekkür ediyorum.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Everest Masaüstü Vantilatör

Everest USB Masaüstü Vantilatör

Uzaktan Kumanda: YokVantilatör Tipi: USBTürü: BuharsızPervane: 4 Kollu

Everest USB Masaüstü Vantilatörü, kompakt ve kullanışlı bir soğutma sağlıyor. USB ile çalışan bu vantilatör, masaüstünde rahatlıkla kullanılabilir ve buharsız serinletme sağlar.

Dört kollu pervanesi, etkili hava akımı üreterek ferahlatıcı bir etki sunar. Ürün, sessiz çalışma özelliği sayesinde ofis veya ev ortamlarında dikkat dağıtmadan kullanılabilir.

“Fiyatını hak ediyor. Sessiz ve rahatlatacak kadar üflüyor. Bu paraya güzel.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

SmartDevil Masaüstü Vantilatör

SmartDevil USB Masaüstü Vantilatör

Ayarlanabilir ve kolay temizlenir100 cm kabloGürültü Seviyesi: 40 dB5 kanatlı

SmartDevil USB Masaüstü Vantilatör, küçük ama güçlü diyebiliriz. 14 cm boyutuyla etkili bir serinlik sağlar. Beş aerodinamik fan kanadı sayesinde gürültüyü ve rüzgâr direncini azaltır.

20 derece ayarlanabilir valf gövdesiyle rüzgâr yönü ihtiyaca göre değiştirilebilir ve oda havasının sirkülasyonunu sağlar. Ayrıca çıkarılabilir kapağı temizliği kolaylaştırır.

“Olumsuz herhangi bir yanı yok. Muadillerine göre çok iyi serinletiyor, yüksek kademeye gerek bile duymuyorum genelde. En üst kademesinde çok az titreme var sadece ama sessiz.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fakir TVL 90 S Kule Tipi Vantilatör

Fakir TVL 90 S Kule Tipi Vantilatör

Uzaktan Kumanda: VarHız Kademesi: 3 kademeZaman Ayarı: 8 saatlikHava Salınımı: Geniş açılı salınımHava Akışı: 16m/sGeniş açılı salınım: VarManuel Kontrol Fonksiyonu: VarAyarlanabilir rüzgâr eğimi: VarOda sıcaklığını gösteren ekran: VarGüç kablosu uzunluğu: 3 mMotor: %100 Bakır MotorGüç: 90 W

Fakir TVL 90 S kule tipi vantilatör, ortalama büyüklükteki her alanı rahatça soğutabilir. Bu sayede iç mekanlardaki bunaltıcı havadan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Ayrıca ürün, kule tipi vantilatör boyutları sayesinde rahat bir şekilde yerleştirilebilir. Zeminde konumlandırarak ortamdaki her alana eşit miktarda soğuk hava geçişi gerçekleştirebilirsiniz.

“Arkadaşımda görerek, beğenerek aldım. Pratik, taşınabilir, güçlü”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dreo Cruiser Pro Uzaktan Kumandalı Kule Vantilatör

Dreo Cruiser Pro Uzaktan Kumandalı Kule Vantilatör

Basit kontroller5 hız, 3 mod (Normal, Doğal veya Uyku)90° salınımlı fanDahili zamanlayıcı 1 ila 12 saat arasında ayarlanabilirKompakt ve taşınabilirWatt Değeri: 36 Watt

Dreo Cruiser Pro Uzaktan Kumandalı Kule Vantilatörün uzaktan kumandası ile gücü ve salınımı yatağınızdan veya kanepenizden kontrol edebilirsiniz.

90° geniş açılı salınım özelliği, hava akışını odanın her yerine yönlendirirken, sessiz çalışma modu (sadece 34 dB) sayesinde uykunuzu bozmaz. Dahili zamanlayıcı 1 ila 12 saat arasında ayarlanabilir ve uyku modunda ışık otomatik olarak kapanır.

“Cihaz çok sessiz çalışıyor ve etrafa tatlı bir serinlik yayıyor. Kedim, vantilatörün önünden ayrılmaz oldu.”

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör

Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör

HEPA FiltreHepa 13Yıkanabilir Ön Filtre: VarPartikül tutan Filtre: VarOtomatik Mod: VarUyku Modu (NAC): VarKablo Uzunluğu: 1 mFan Hızı: 3000 rpmRüzgâr Hızı set fonksiyonu: VarMaksimum Ses Seviyesi: 58 dBAMinimum Ses Seviyesi: 37 dBAHız Kademesi: 10Zamanlayıcı (saat): 1sa-12saGüç: 36 Wİyonizer: Var

Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör, HEPA 13 filtresi ve yıkanabilir ön filtresiyle partikül tutma kapasitesi yüksek, temiz hava sağlayan bir cihazdır.

Otomatik ve uyku modlarıyla kullanım kolaylığı sunarken 10 hız kademesi ve 1-12 saat zamanlayıcı ile ihtiyaca göre ayarlanabilir. Bununla birlikte cihaz, 36 W gücü ve iyonizer fonksiyonu ile ortam havasını temizler.

“Klima gibi üflüyor tek farkı odayı soğutmuyor tabii ki, filtre olayına bayıldık. Temiz hava üflemesi çok güzel. Bu sıcaklarda gerçekten bizim için iyi oldu.”

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Beko 31680 Hkv Vantilatör

Beko 31680 Hkv Vantilatör

Otomatik Mod: VarUyku Modu (NAC): VarRüzgâr Hızı set fonksiyonu: VarHız Kademesi: 10Zamanlayıcı (saat): 1sa-12saGüç: 36HEPA FiltreHepa 13İyonizer: VarMinimum Ses Basınç Seviyesi: 29 dBA

Beko 31680 Hkv vantilatör, 36W güçle çalışan kule tipi bir model. Vantilatör, 10 hız kademesi, uyku modu, otomatik mod, zamanlayıcı (1-12 saat) ve uzaktan kumanda özelliklerine sahip.

HEPA 13 filtresi ve iyonizer fonksiyonu ile hava kalitesini artıran cihazın minimum ses seviyesi 29 dBA. Ayrıca yıkanabilir ön filtre ve partikül tutan filtre gibi ekstra özelliklere de sahip.

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yabancı Dev Teknoloji Şirketlerinde Adını Duyurmuş Türkler
Yabancı Dev Teknoloji Şirketlerinde Adını Duyurmuş Türkler

İlham verici başarı hikâyeleri dinlerken göğsümüzü kabartmanın yanı sıra eşsiz birer motivasyon kaynağı. Bu içerikte, Türkiye'den çıkıp dünya teknoloji sahnesine damgasını vuran dev şirketlerde fark yaratarak bizleri gururlandıran Türk yöneticilere göz atacağız.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu