USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eminönü'nde raydan çıkan tramvay kaza yaptı!

Eminönü-Sirkeci istikametinde seyrederken raydan çıkan tramvay, elektrik direğini çevreleyen taşlara çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, seferlerde aksama yaşandı.

Eminönü'nde raydan çıkan tramvay kaza yaptı!
07-03-2023 16:45
Google News
Eminönü-Sirkeci ÖZETİ| istikametinde seyrederken raydan çıkan tramvay, elektrik direğini çevreleyen taşlara çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, seferlerde aksama yaşandı.Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Eminönü'nden Sirkeci istikametine devam eden tramvay, bilinmeyen bir nedenle raydan çıktı. Saat 14.45 sıralarında meydana gelen olayda tramvay, iki rayın arasında bulunan elektrik direğini çevreleyen taşlara çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, seferlerde akmasa yaşandı. Paniğe neden olan kazanın ardından araçtan inen yolcular, yollarına yürüyerek devam etti.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda seferlerimiz geçici bir süre için Kabataş-Eminönü ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Elon Musk, Bir Günde 33,5 Milyar Dolar Kazandı
Elon Musk, Bir Günde 33,5 Milyar Dolar Kazandı

Tesla'nın geçtiğimiz çeyrek için açıkladığı mali durum raporu, en çok Elon Musk'ın işine yaradı. Milyarder iş insanı, tek bir günde 33,5 milyar dolar kazanç sağladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu