USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emine Erdoğan "first lady''lerle "Gazze: Direnen İnsanlık" sergisini gezdi

Emine Erdoğan, 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ve özel temsilcilerle, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca zirveye özel düzenlenen 'Gazze: Direnen İnsanlık' isimli sergiyi ziyaret etti.

Emine Erdoğan
16-11-2023 00:33
Google News

Emine ÖZETİ| Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ev sahipliği yaptığı "Filistin İçin Tek Yürek" temalı zirveye pek çok ülkeden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilciler iştirak etti.

Açılış konuşmasını Emine Erdoğan'ın gerçekleştirdiği zirvede, konuk devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilciler de birer konuşma yaptı. Zirvenin ardından konukların da katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Emine Erdoğan ile beraberindeki konuklar, daha sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde zirveye özel düzenlenen "Gazze: Direnen İnsanlık" isimli sergiye ziyarette bulundu.

Bir uçta ölüm bir uçta yaşam…

“Gazze: Direnen İnsanlık” sergisi ile umuda uzanan tünellerde savaşın karanlık yüzünü tanıdık.

Çürüme, yıkıntı ve kayıplar arasında hayata tutunmaya çalışan insanlığı sahneye taşıyan sergi, hepimizi derinden etkiledi.

Şehit olan Filistinli… pic.twitter.com/sGQURqzN4u

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) November 15, 2023

Gazze'de yaşanan insanlık dramını konu alan sergiyi gezen Emine Erdoğan ile konuklara, serginin "Gazze Odası", "Küresel Vicdan Odası" ve "Umut Odası" bölümleriyle ilgili bilgi verildi

Ziyarette Emine Erdoğan ile konuklara, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Müzik depresyonu azaltıyor mu?
Müzik depresyonu azaltıyor mu?

Müzik dinlemek hepimizin sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Peki, müzik dinlemek depresyonu hafifletiyor olabilir mi? Müziğin iyileştirici etkisi üzerine yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçlarını bu içerikte inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu