USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emeklilik süresi 24 saat sürdü! Emre Çolak futbola geri döndü

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını belirten Emre Çolak, kararından vazgeçti. 31 yaşındaki futbolcu yeni yaptığı paylaşımla, "Ülkemdeki trajedi beni çok endişelendiriyor ancak Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor.

Emeklilik süresi 24 saat sürdü! Emre Çolak futbola geri döndü
14-02-2023 17:32
Google News

Bir ÖZETİ| dönemler Galatasaray forması da giyen 31 yaşındaki Emre Çolak futbolu bırakma kararından vazgeçti. İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity forması giyen Emre Çolak, kişisel sosyal medya hesabından açıkladığı emeklilik kararı hakkında geri adım attı ve Futbol kariyerine devam etme kararı aldı.

"SEVDİKLERİNİZLE ZAMAN GEÇİRİN"Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde oldukça duygusal davranarak 13 Şubat tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını belirten Çolak, "Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin." ifadelerini kullanarak futbolu bıraktığını belirtmişti.

EMEKLİLİĞİ KISA SÜRDÜİspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; deneyimli futbolcu, emeklilik kararını duyurduktan 24 saat sonra bu kararından vazgeçti. Emre Çolak'ın kariyerine CF Intercity'de devam edeceği öne sürüldü.

EMRE ÇOLAK'IN KARİYERİGalatasaray ile 180 maça çıkan Emre Çolak, sırasıyla Deportivo, Al-Wehda, Göztepe, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve CF Intercity gibi takımların da formalarını giydi. A Milli Takım formasını da terleten Emre Çolak, söz konusu çıktığı 4 karşılaşmada 1 asist ile oynadı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu