USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emek Partisi: Çaybaşı'ndaki çöp tesisi kapatılmalıdır

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Çaybaşı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı katı atık ayrıştırma tesisini “kirlilik üreten tesis” olarak niteledi ve kapatılması gerektiğini söyledi.

Emek Partisi: Çaybaşı'ndaki çöp tesisi kapatılmalıdır
09-01-2023 04:09
Google News

Tesisten ÖZETİ| halkın ve doğanın olumsuz etkilendiğini belirten Poyraz, “Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan katı atık ayrıştırma tesisinin verdiği zarar artık dayanılmaz boyuta ulaştı. Emek Partililer olarak da hem direniş zamanında hem de tesisin kirletmelerinin olduğu dönemlerde de gelişmeleri olay yerine giderek de yakından takip ettik. Artık tesis, çevreye gerdiği zararları olağanlaştırdı. Bu nedenle tesis kapatılmalıdır” dedi.

Poyraz, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Halk sürekli sularının kirliğinden söz ediyor. Su içemediklerini haykırıyor ancak yetkililerden istenilen girişimi göremiyorlar. Çöp tesisinin yapılmaması gereken yerlerden biri olan kaynak sularının ve ormanın olduğu bu yere tesis kurmakla en büyük suç işlendi. İkizce ve Çaybaşı ilçelerinin içme suyunun alındığı deredeki kirlilik nedeniyle kırmızı benekli alabalıklar da ölmeye başlamış. Bu demektir ki, tesis kapatılmalıdır.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnternet Çöktü mü? Pek Çok Siteye Girişte Sorunlar Yaşanıyor
İnternet Çöktü mü? Pek Çok Siteye Girişte Sorunlar Yaşanıyor

23 Ekim 2024 akşamı internet kullanıcıları, pek çok sitede ve uygulamada yaşadıkları yavaşlıktan şikayetçi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu