USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elon Musk yine yaptı yapacağını! X'ten 'ne gerek vardı' dedirten özellik!

Sosyal medya platformu X, 'engelleme' özelliğinde değişikliğe gidileceğini resmen duyurdu. Buna göre kişi, kullanıcı tarafından engellense bile açık hesaplardaki paylaşımları görmeye devam edebilecekX

Elon Musk yine yaptı yapacağını! X'ten 'ne gerek vardı' dedirten özellik!
17-10-2024 12:47
Google News

X'in ÖZETİ| sahibi Elon Musk, geçtiğimiz ay, X'in engelleme özelliğinde değişiklikler yapılacağını açıklamıştı. Dün ise uygulamaya ilişkin detaylara açıklık getirildi.

Yakında başlayacak güncelleme ile engellediğiniz hesaplar, hesabınız 'herkese açık' olarak ayarlandıysa tüm gönderilerinizi görebilecek, ancak hiçbir şekilde etkileşime giremeyecek.

Önceki uygulamada engelleme özelliği ile kişiler istemedikleri kişilerin paylaşımlarını görmesini ve onlarla etkileşimde bulunmasını engelleyebiliyordu.

Ancak yeni güncelleme ile engellenen hesaplar artık kişinin paylaşımlarını görüntüleyebilecek. Yalnızca beğenme, yorum veya doğrudan mesaj atma gibi etkileşimlerde bulunamayacaklar.

X'ten güncellemeye ilişkin yapılan açıklamada "Bugün, yeni güncelleme ile kullanıcılar engelledikleri kişilerle ilgili zararlı veya özel bilgileri paylaşmak ve gizlemek için engellemeyi kullanabilir. Kullanıcılar bu güncellemeyle böyle bir davranışın gerçekleşip gerçekleşmediğini görebilecek ve bu da daha fazla şeffaflık sağlayacak" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone için dolandırıcı çağrılarını tarihe gömecek özellik geliyor!
iPhone için dolandırıcı çağrılarını tarihe gömecek özellik geliyor!

Apple iPhone için üzerinde çalışılan yepyeni bir özellik, yeni dönemde dolandırıcıların kabusu olabilir. İşte bu özelliğe dair detaylar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu